Eurovision

Τον είδαμε στη σκηνή της Eurovision φέτος, έγινε φίλος της Μαρίνας Σάττι και χθες παντρεύτηκε

Γαμπρός ντύθηκε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ερμηνευτές φέτος στη σκηνή της Eurovision, για να ενώσει για πάντα τη ζωή του με τη σύντροφό του. 

Ο λόγος για τον Marko Purišić, γνωστό ως Baby Lasagna ο οποίος εκπροσώπησε την πατρίδα του, την Κροατία, στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού που φιλοξενήθηκε τον περασμένο Μάιο στo Μάλμε της Σουηδίας.

https://www.tiktok.com/@nada10666/video/7430140640585026839

Ο Κροάτης ερμηνευτής παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Elizabeta Ružić, σε μια ιδιωτική τελετή στην Ίστρια, λεγόμενη και ως Τοσκάνη της Κροατίας αφού είναι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς μέρος.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν ξεπερνούσαν τα 50 άτομα καθώς οι δύο ερωτευμένοι ήθελαν να ζήσουν αυτές τις στιγμές ιδιωτικά. Παρά τις προσπάθειές τους να κρατήσουν την εκδήλωση όσο γινόταν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν εικόνες του γαμπρού και της νύφης έξω από την εκκλησία.

Πάντως, ο Baby Lasagna στα παρασκήνια του διαγωνισμού είχε γίνει πολύ φίλος με τη Μαρίνα Σάττι η οποία προσπαθούσε να του μάθει να ερμηνεύει στα ελληνικά το τραγούδι της «Zari», με τον Κροάτη τραγουδιστή να δείχνει πολύ πρόθυμος μαθητής.

https://www.tiktok.com/@marina_satti/video/7365087572353223968
© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved