Μαριάντα Πιερίδη: Έφτιαξε κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη κι αλεύρι και μας τρέλανε!
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: Έφτιαξε κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη κι αλεύρι και μας τρέλανε!

H Μαριάντα Πιερίδη προσέχει την διατροφή της και έφτιαξε ένα σοκολατένιο κέικ χωρίς ζάχαρη, χωρίς βούτυρο και χωρίς αλεύρι που τρέλανε τους πάντες.

Η τραγουδίστρια λοιπόν έγραψε την συνταγή και την εκτέλεση του κέικ στον προσωπικό της λογαριασμό και σίγουρα θα γίνει και το δικό σας αγαπημένο κέικ:

“Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ποτέ μα ποτέ τόσα πολλά μηνύματα για την συνταγή!
Σας αγαπωωωωωωω!!!!!!
Οπότε θα την ανεβάσω εδώ!
Α και περιμένω φωτογραφίες και να μου πείτε πως σας φάνηκε!

Chocolate passion cake
No sugar, no butter, no flour! (eat it with no fear but lots and lots of passion)!!! 140 γραμ. αμύγδαλοσκόνη
45 γραμ. κακάο χωρίς ζάχαρη
Μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
μία πρέζα αλάτι
200 γραμ. χουρμάδες (ή δαμάσκηνα) χωρίς κουκούτσι
80ml γλυκό κρασί (ή χυμό σταφύλι ή πετιμέζι)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές του γλυκού βανίλια extract
3 αυγά
120ml νερό
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το φούρνο μας στους 150 Βουτυρώνουμε 1 θήκη για κέικ 20 cm. ανακατεύουμε τα αμύγδαλα το κακάο το baking powder και το αλάτι και φυλαμε στην άκρη. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τους χουρμάδες το γλυκό κρασί (η πετιμέζι) και το ζεσταίνουμε (μέχρι να μείνει λίγο λιγότερο από το μισό) και το αφήνουμε να κρυώσει. Αμέσως μετά το ρίχνουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε 120 ml νερό, το ελαιόλαδο τη βανίλια και χτυπάμε μέχρι να γίνει μία μάζα. Βάζουμε το μείγμα σε ένα Μπολ και προσθέτουμε τα αυγά. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε Κρεμώδη υφή και προσθέτουμε και το μείγμα με τα αμύγδαλα. Βάζουμε το μείγμα στο σκεύος και ψήνουμε για 25 με 30’ στον αέρα.
Όταν είναι έτοιμο το αφήνουμε να κρυώσει και αμέσως μετά βγάζουμε από τη φόρμα ψησίματος!!!!”!

Λέτε να την βοήθησε ο συζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved