Ευτυχισμένο ζευγάρι της σόουμπιζ έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και ζει κάτω από την ίδια στέγη
Είναι τόσο ερωτευμένοι που πριν προλάβουν να κλείσουν έξι μήνες μαζί, αποφάσισαν να ζήσουν και κάτω από την ίδια στέγη.
Μοιράζονται λοιπόν την ίδια καθημερινότητα ο Διονύσης Αλερτάς και η σύντροφός του Εβίτα Μπέκα.
Ο pastry chef και η personal trainer δηλώνουν παράφορα ερωτευμένοι, γι’ αυτό και, πριν προλάβουν να συμπληρώσουν έξι μήνες σχέσης, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. «Μένουμε μαζί στο σπίτι μου στη Νέα Κηφισιά», αποκαλύπτει ο Διονύσης στη Realnews. Επειδή, ωστόσο, η fitness coach έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της, δεν παραλείπει να τους επισκέπτεται και να μένει μία ημέρα την εβδομάδα στο πατρικό της. «Είμαι καψούρης», είχε δηλώσει ο γνωστός pastry chef στην αρχή της σχέσης τους. Τώρα, άλλη μια δημόσια εξομολόγηση προς την αγαπημένη του δείχνει ότι αυτός ο έρωτας ολοένα και δυναμώνει: «Εξι μήνες και πέντε μέρες… Μου έχεις αλλάξει όλη τη ζωή… Σ’ αγαπώ».
Ο ζαχαροπλάστης με το σκληρό πρόσωπο και τα τατουάζ έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του και μετράει κάθε λεπτό που περνούν μαζί, εκδηλώνοντας και δημόσια την τρυφερότητά του για εκείνη. Πρόσφατα, μάλιστα, έκαναν μαζί μια ρομαντική απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας, όπου οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Οι δυο τους λατρεύουν το χιονισμένο τοπίο και επέλεξαν να δώσουν εκεί το πρώτο φιλί του 2019, πίνοντας σαμπάνια, την οποία είχαν φροντίσει να παγώσουν στο χιόνι.
«Η Εβίτα είχε γεμίσει το ποτήρι του καθενός με καρδιές, οι οποίες έγραφαν τα αρχικά μας», περιγράφει ο Διονύσης. Εξι μήνες και κάτι μαζί, ο πρώτος χειμώνας μαζί, η πρώτη μεγάλη αγάπη και για τους δύο. Είναι πλέον βέβαιο ότι δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε και τα επόμενα χαρμόσυνα νέα από αυτό το ζευγάρι, που ζει έναν παραμυθένιο έρωτα. Ο Διονύσης Αλέρτας, εκτός από το «Criollo», το all time classic εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που διατηρεί, αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Ετοιμάζει έναν all day πολυχώρο φαγητού στην Κηφισιά, με κρουασάν, μπριός και πολύ ιδιαίτερα σάντουιτς, όπου κάποιος θα μπορεί να απολαμβάνει γλυκό, καφέ, πρωινό, brunch και χαλαρό μεσημεριανό φαγητό. «Επίσης, στον ίδιο χώρο θα υπάρχει και γιαπωνέζικη κουζίνα», τονίζει ο ίδιος.