Θυμάστε την Άννα από τη σειρά «Πολυκατοικία»; Μάθετε τα πάντα για τη νέα ζωή της στη Σαουδική Αραβία
Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν επί ελληνικού εδάφους, βίωσαν με απόλυτη ευτυχία τον ερχομό της κόρης τους, Λετίσια-Αμαλία, και από τότε οι τρεις τους είναι με μια βαλίτσα στο χέρι.
Ο λόγος για την Ευτυχία Σιδέρη που μαζί με τον Σεμπαστιάο Ντε Φρέιτας Κόουτο Τζούνιορ και τη χαριτωμένη πριγκίπισσά τους απολαμβάνουν αυτόν τον καιρό τη διαμονή τους στη Σαουδική Αραβία, έπειτα από τη μεταγραφή του Σεμπά στην αραβική ομάδα Αλ Σαμπάπ για τριάμισι χρόνια.
Η καθημερινότητα της οικογένειας είναι πολύ διαφορετική πλέον, καθώς όσο περνά ο καιρός ανακαλύπτουν την ντόπια κουλτούρα. Παρόλο που η Ευτυχία Σιδέρη βρίσκεται πολλά μίλια μακριά από την Ελλάδα, εργάζεται όσο μπορεί στην οικογενειακή επιχείρηση. «Τα τελευταία επτά χρόνια έχω μεσιτικό γραφείο στη Γλυφάδα με την αδελφή μου», εξηγεί η ίδια στη Realnews.
Εκτός από κοντινά ταξίδια αναψυχής, όπως το πρόσφατο που έκαναν στο Ντουμπάι, στο καθημερινό πρόγραμμά τους τον πρώτο λόγο έχουν οι βόλτες και το παιχνίδι με τη Λετίσια, ενώ τα απογεύματα ο μπαμπάς φεύγει για προπόνηση: «Ο Σεμπά λείπει κάθε μέρα 3-4 ώρες και όταν έχει αγώνα φεύγει μια μέρα πριν και γυρνάει μετά το παιχνίδι. Στην Κίνα ήταν αρκετά δύσκολα για εμάς γιατί έφευγε δυο-τρεις μέρες όταν είχε αγώνα».
Εκείνο που έχει εντυπωσιάσει το ζευγάρι στη Σαουδική Αραβία είναι η νοοτροπία των ντόπιων. «Κλείνουν και σταματούν τα πάντα για περίπου 30 λεπτά κάθε δίωρο για να προσευχηθούν. Επίσης, στα μαγαζιά και στα εστιατόρια έχουν διαφορετικό μέρος για να κάθονται οι οικογένειες και οι γυναίκες και διαφορετικό για τους ελεύθερους άντρες. Γενικά είναι ήσυχος λαός. Για παράδειγμα, πάμε στο εμπορικό κέντρο και κυριαρχεί ησυχία, ακόμα και στα παιδιά. Οι μόνοι που ακουγόμαστε είμαστε εμείς!».
Συγκρίνοντας τη ζωή στην Κίνα, η Ευτυχία σημειώνει: «Και εδώ, όπως και στην Κίνα, ζούμε σε συγκρότημα κατοικιών που έχει τα πάντα. Ωστόσο, όταν βγαίνεις από το συγκρότημα, παρόλο που όλες οι γυναίκες φοράνε μπούργκα, είναι πιο εύκολα τα πράγματα απ’ ό,τι στην Κίνα από την άποψη ότι μπορείς να συνεννοηθείς, καθώς μιλούν αγγλικά. Στην Κίνα αν μιλούσες αγγλικά σε κοιτούσαν λες και ήσουν από άλλον πλανήτη».
Δείτε στην παρακάτω gallery και άλλες λεπτομέρειες από τη ζωή της οικογένειας στη Σαουδική Αραβία...