Μαρία Αντωνά: Η απάντησή της στο ενδεχόμενο ενός παιδιού με τον Άρη Σοϊλέδη!
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Η απάντησή της στο ενδεχόμενο ενός παιδιού με τον Άρη Σοϊλέδη!

Η  Μαρία Αντωνά νιώθει πολύ ερωτευμένη με τον Άρη Σοϊλέδη και από την πρώτη στιγμή που εκείνος μπήκε στο Survivor, τον στηρίζει πολύ. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δυο τους έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν την σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να παντρευτούν.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένοι, κάτι που δεν το κρύβουν, μιας και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πάρα πολλές και τα τρυφερά στιγμιότυπά τους ακόμα περισσότερα. Από την στιγμή που ο Άρης Σοϊλέδης μάλιστα έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στον Άγιο Δομίνικο, για τις ανάγκες του φετινού Survivor, όπου συμμετέχει με την ομάδα των Διασήμων,η Μαρία Αντωνά δεν έχει σταματήσει να τον στηρίζει, αλλά και να δηλώνει με κάθε ευκαιρία το πόσο πολύ της λείπει.

Η ίδια, σε σχετικό Q&A που έκανε στο Instagram δέχτηκε σχετική ερώτηση για το αν έχουν σκεφτεί με τον Άρη να αποκτήσουν παιδιά στο μέλλον. Η Μαρία Αντωνά απάντησε ότι είναι πάρα πολύ θετικοί σε κάτι τέτοιο, μιας και ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να κάνουν ένα παιδί από την αρχή της γνωριμίας τους. Όπως απάντησε χαρακτηριστικά: «Ο Άρης ήθελε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά και όποτε βλέπει μωράκια φίλων μας κλαίει και δεν ξεκολλάει από πάνω τους. Είναι το όνειρό του ένας μικρός Νίνος!»

Δείτε στην παρακάτω gallery την σχετική φωτογραφία με την απάντησή της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved