
James Franco: Τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του στη Μύκονο!
Ο γόης του Χόλιγουντ James Franco βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές με την εντυπωσιακή σύντροφό του Izabel Pakzad και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές τους στην παραλία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές όμως φέτος έδειξε να το ευχαριστιέται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Ο James Franco ο οποίος έχει ξεχωρίσει για τους κινηματογραφικούς του ρόλους σε σπουδαίες Αμερικανικές υπερπαραγωγές, επέλεξε τη χώρα μας για τέταρτη χρονιά και μάλιστα, δείχνει να είναι τρελαμένος με τις ομορφιές της Μυκόνου που δεν αποχωρίζεται με τίποτα.
Προκειμένου όμως να περάσει απαρατήρητος όσο γίνεται περισσότερο από τους φαν του, προτίμησε τα βράδια που έβγαινε σε πολυσύχναστα σημεία του νησιού, να φοράει κουκούλα και γυαλιά ώστε να απολαμβάνει ανενόχλητος τη βόλτα του στα Ματογιάννια.
Λίγο πριν την εμφάνισή του στη Μύκονο, ο διάσημος ηθοποιός μαζί με την αγαπημένη του είχαν επισκεφθεί τη Μήλο από την οποία επίσης μαγεύτηκαν.
Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την εξόρμησή τους σε παραλία της Μυκόνου όπως τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός:

Η Izabel Pakzad σε... θαλασσινές περιπέτειες.

Μία βουτιά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές της στο νησί.

Ο διάσημος ηθοποιός με καπέλο και γυαλιά προκειμένου να περάσει απαρατήρητος.

Χαλαρός και απλός, βρήκε την ξαπλώστρα του και αφέθηκε στα χάδια του ήλιου.

Το ζευγάρι σε παραλία της Μυκόνου.

Οι δυο τους έφυγαν με φουσκωτό για να δουν από κοντά απόμερες παραλίες του νησιού και να απολαύσουν το μπάνιο τους.
Πηγή: NDP