Hollywood

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του - Το βίντεο ντοκουμέντο!

Για παραπάνω από τρεις εβδομάδες είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ατλάντα το προηγούμενο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

Λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν σε γυρίσματα για την ταινία «Back in Action» του Netflix με συμπρωταγωνίστριά τους την Cameron Diaz. Συγχρόνως είναι και παρουσιαστής και παραγωγός (από το 2017} του τηλεπαιχνιδιού «Beat Shazam» που προβάλλεται στο Fox.

Σύμφωνα με τα πλάνα που δημοσίευσε το TMZ, ο Τζέιμι Φοξ εθεάθη πάνω σε σκάφος να απολαμβάνει κρουαζιέρα στον ποταμό Σικάγο με άλλους δύο φίλους του.

Φορούσε μαύρα ρούχα και έδειχνε να είναι και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση αλλά και σε πολύ καλή ψυχολογία αφού ήταν συνεχώς χαμογελαστός.

Πάντως, από τις ημέρες της νοσηλείας δεν έχουν γίνεται και πολλά πράγματα γνωστά, με τους περισσότερους Αμερικανούς δημοσιογράφους να θεωρούν πολύ περίεργη όλη αυτή την περιπέτεια υγείας του.

Δείτε παρακάτω τα πρώτα πλάνα με την σπάνια δημόσια εμφάνισή του μετά την περιπέτεια υγείας του:

Ήταν 12 Απριλίου, όταν η κόρη του Corinne Foxx είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στα προβλήματα υγείας του πατέρα της με ανάρτησή της στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, χάρη στην ταχεία δράση και την άριστη φροντίδα, βρίσκεται ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved