Hollywood

Louis Mandylor: Ο διάσημος Ελληνοαυστραλός ηθοποιός και παραγωγός ετοιμάζει δύο ταινίες στην Ελλάδα

Δύο ταινίες στην Ελλάδα ετοιμάζει ο διάσημος Ελληνοαυστραλός παραγωγός και ηθοποιός Louis Mandylor.

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στην Ελλάδα όχι μόνο για να την απολαύσει, αλλά και για επαγγελματικούς λόγους, αφού τη θεωρεί ιδανική για γυρίσματα. Ο γιος Ελλήνων μεταναστών από την Πελοπόννησο, της Λουίζας (το γένος Μανδυλάρη) από την Καλαμάτα και του Γιάννη Θεοδοσόπουλου από την Τρίπολη, έχει διαγράψει πολύ δυναμική πορεία, με το αξέχαστο πέρασμά του από «Τα φιλαράκια», ενώ η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα ήρθε με τον ιδιαίτερο ρόλο του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά». Μάλιστα, θα συμμετάσχει και στο «Γάμος αλά ελληνικά 3», που θα βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Πρόσφατα, έλαβε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στη σειρά «The offer» της Paramount, ενώ έχει γίνει πολύ γνωστός για τις ταινίες δράσης όπου πρωταγωνιστεί, όπως το «Debt collector» και το «Rambo: Last blood». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά για τα σχέδιά του αλλά και όσα αγαπά στην Ελλάδα.

Πώς νιώθετε όταν επισκέπτεστε την Ελλάδα;

Το σίγουρο είναι πως νιώθω μια διαφορετική αύρα, άλλες δονήσεις στην ατμόσφαιρα. Τι εννοώ: Για μένα η Ελλάδα είναι η ιστορία μου, το αίμα μου, δεδομένου ότι γεννήθηκα μεν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όμως η Ελλάδα ήταν πάντα παρούσα. Υπάρχει μια ισχυρή ελληνική κοινότητα και η κουλτούρα έχει διατηρηθεί ατόφια. Οπότε, ναι, είναι ιδιαίτερη η Ελλάδα για μένα. Και βέβαια είναι πανέμορφη, το καλύτερο οικόπεδο σε αυτή τη μεριά του πλανήτη. Όλοι ονειρεύονται ένα κομμάτι γης στην Ελλάδα.

Τι σας αρέσει περισσότερο;

Μου αρέσει πολύ το καλοκαιρινό ελληνικό φαγητό. Απολαμβάνω τις στιγμές που μένω μόνος μου στην Ελλάδα. Νιώθω ηρεμία, αναλογίζομαι το παρελθόν, που αντανακλά τους στόχους μου για το μέλλον. Έχω πολλά που θέλω να καταφέρω ακόμα και να προσφέρω κάτι καλό για τον κόσμο.

Μαθαίνουμε ότι η Ελλάδα πιθανώς είναι ανάμεσα στις τοποθεσίες όπου θα κάνετε γυρίσματα για κάποιες ταινίες που θα σκηνοθετήσετε. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε δεσμούς με τη χώρα μας ή είναι αυστηρά μια επιλογή που έχει να κάνει με την παραγωγή, εξυπηρετώντας τα σενάρια των ταινιών;

Έχω ονειρευτεί να κάνω δύο ταινίες στην Ελλάδα, δύο ιστορίες που είναι πολύ προσωπικές για μένα, και ελπίζω να γίνει αυτό μια μέρα. Η πρώτη είναι μια ταινία εποχής για το χωριό όπου γεννήθηκε ο πατέρας μου, κοντά στην Τρίπολη, σχετικά με την περίοδο που οι Γερμανοί εισέβαλαν και τρομοκρατούσαν το χωριό, ψάχνοντας έναν παπά που συντόνιζε μια ομάδα αντιστασιακών. Η άλλη είναι μια προσωπική ιστορία, που αναφέρεται σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πηγαίνει δεκαήμερες διακοπές στην Ελλάδα, του προσφέρεται ένα μεγάλο συμβόλαιο σε μια ομάδα και αποφασίζει να μη γυρίσει πίσω. Ένας νεαρός που ανακαλύπτει τον εαυτό του σε ένα ελληνικό νησί, ερωτεύεται, απογοητεύεται και συνειδητοποιεί. Παράλληλα, με την ομάδα μου προετοιμάζουμε για το ερχόμενο καλοκαίρι μια ρομαντική κομεντί. Ανυπομονώ!

Πηγή: Secret

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved