Η «σκοτεινή» πλευρά της Τζολί-Πρώην σωματοφύλακας αποκαλύπτει την αλήθεια για τη διαμάχη με τον Πιτ
Hollywood

Η «σκοτεινή» πλευρά της Τζολί-Πρώην σωματοφύλακας αποκαλύπτει την αλήθεια για τη διαμάχη με τον Πιτ

Η διαμάχη ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και στην Αντζελίνα Τζολί συνεχίζεται και απ' ό,τι φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός έχει μείνει μόνος του, καθώς ούτε τα παιδιά του δε θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το OK Magazine, μετά τη Ζαχάρα και τη Σιλό, οι οποίες έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν το επίθετο της μητέρας τους, και η 15χρονη Βιβιέν φαίνεται πως ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και αρνείται να την αποκαλούν "Πιτ".

Pitt-Jolie: Ο σωματοφύλακάς τους δίνει πικάντικες λεπτομέρειες της σχέσης τους πριν από το διαζύγιο

Απ' ό,τι φαίνεται τα παιδιά του Μπραντ Πιτ δε θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί του και σιγά, σιγά τον διαγράφουν οριστικά από τις ζωές τους.

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν όμως, ο πρώην σωματοφύλακά τους, Τόνι Γουέμπ, έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις για το πραγματικό πρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί που φέρνουν τα πάνω κάτω.

Ο Γουέμπ άφησε να εννοηθεί, σύμφωνα με το OK Magazine, ότι έχουν γίνει προσπάθειες από τη νομική ομάδα της σταρ, να τον πείσουν «να σταματήσει τα μέλη της ομάδας του από το να καταθέσουν εναντίον της στο δικαστήριο. Δέχτηκε πολλαπλά τηλεφωνήματα από εκπρόσωπο της Τζολί, ο οποίος του είπε να υπενθυμίσει στο προσωπικό του, ότι είχαν συνάψει NDAs (συμφωνητικά εχεμύθειας) με την Τζολί και ότι αν κατέθεταν σε μια διαδικασία επιμέλειας, η Τζολί θα τους έκανε μήνυση».

Ένας άλλος φύλακας, ο Ρος Φόστερ, φέρεται πως ανέφερε στον Γουέμπ πως άκουσε τη διάσημη ηθοποιό να «ενθαρρύνει τα παιδιά τους να μην περνούν χρόνο με τον Πιτ κατά τη διάρκεια των επισκέψεων. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η συνεπιμέλεια δεν ήταν ποτέ μέρος του σχεδίου της Αντζελίνα. Η Άντζι δυσανασχετούσε με τον Μπραντ και ξεσπούσε στα παιδιά της, στερώντας τους τη σχέση με τον μπαμπά τους. Είναι λυπηρό, πραγματικά».

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Το σημείωμα που άφησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεινε στον Πύργο Ηλείας

Γκολίνο: Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός θα υποδυθεί την αδελφή της Κάλλας, στο πλευρό της Τζολί

Πλάνα από το πλωτό βασίλειο του Ωνάση όπου γυρίστηκε η ταινία για την Κάλλας με την Αντζελίνα Τζολί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved