Hollywood

Νικ Πασκουάλ: Ο ηθοποιός του «How I Met Your Mother» μαχαίρωσε 20 φορές την πρώην σύντροφό του

Ο Νικ Πασκουάλ κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 20 φορές την πρώην σύντροφό του.

Ο ηθοποιός συνελήφθη στο Τέξας προσπαθώντας να διαφύγει από τις ΗΠΑ στο Μεξικό.

Ο 34χρονος ηθοποιός φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της Άλι Σίχορν στο Σάνλαντ της Καλιφόρνια γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα στις 23 Μαΐου και τη μαχαίρωσε. Η Σίχορν φέρει πολλαπλές τομές στον λαιμό της μαζί με κοψίματα στα χέρια και την κοιλιά της.

Η καλλιτέχνης και παραγωγός ειδικών εφέ, γνωστή για τη δουλειά της στις ταινίες «Rebel Moon» και «Mean Girls», βρέθηκε από την παρένθετη μητέρα της σε μια λίμνη αίματος.

Ο Νικ Πασκουάλ, σύμφωνα με τη New York Post, κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας, διάρρηξη κατοικίας πρώτου βαθμού με την παρουσία προσώπου και κατηγορία για τραυματισμό συζύγου, συντρόφου, αρραβωνιαστικού, φίλου, φίλης ή γονέα παιδιού.

Κατηγορείται επίσης για «πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στο θύμα υπό συνθήκες ενδοοικογενειακής βίας. Ο ηθοποιός θα εκδοθεί στην κομητεία του Λος Άντζελες, όπου θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες. Σε περίπτωση καταδίκης, αντιμετωπίζει τη μέγιστη ποινή στην πολιτεία, αυτή της ισόβιας κάθειρξης.

ΗΆλι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ διακομίστηκε σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved