Ο Τζόνι Ντεπ γίνεται 61! Η πολυτάραχη ζωή του, οι σπουδαίοι ρόλοι & οι γυναίκες που τον στιγμάτισαν!
Hollywood

Ο Τζόνι Ντεπ γίνεται 61! Η πολυτάραχη ζωή του, οι σπουδαίοι ρόλοι & οι γυναίκες που τον στιγμάτισαν!

Και όμως! Ο Τζόνι Ντεπ, το ίνδαλμα των 90s, ο γόης εκείνης της εποχής που ο γυναικείος πληθυσμός παραληρούσε σε κάθε του εμφάνιση, σε κάθε σκηνή της νεανικής σειράς 21 Jump Street στην οποία πρωταγωνιστούσε, σήμερα γίνεται 61 ετών! 

Αν μη τι άλλο, ακόμα και αν δεν τρελαίνεσαι για τη γοητεία του Τζόνι Ντεπ, οφείλεις να παραδεχτείς ότι είναι κορυφαίος ηθοποιός και δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις εμπορικότερες και πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών. Γι' αυτό και ο διάσημος ηθοποιός, αν και έχει προταθεί τρεις φορές για Όσκαρ το οποίο ακόμα δεν έχει κατακτήσει, είναι κάτοχος Χρυσής Σφαίρας.

Ανησυχία για την υγεία του Τζόνι Ντεπ: Λιποθύμησε λίγο πριν τη συναυλία του η οποία και ακυρώθηκε

Είναι ο Τζακ Σπάροου των παιδικών μας χρόνων -για τους νεότερους- και ο γοητευτικός νέος που θα θέλαμε να παντρευτούμε -οι παλιότερες- όταν τον παρακολουθούσαμε στην πολύ επιτυχημένη νεανική σειρά 21 Jump Street η οποία και του χάρισε την αναγνωρισιμότητα και του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για μία σπουδαία καριέρα στον κινηματογράφο.

Από τον Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες στο Platoon

Ο Ιρλανδικής, Γερμανικής και Ινδιάνικης καταγωγής Τζόνι γεννήθηκε στο Όνσμπορο του Κεντάκι και είναι το τελευταίο από τα τέσσερα παιδιά του μηχανικού Τζον Κρίστοφερ Ντεπ και της σερβιτόρας Μπέτι Σου Ντεπ. Όταν ήταν μόλις 16 ετών, εγκατέλειψε το σχολείο και προσπαθούσε να επιβιώσει κάνοντας ευκαιριακές δουλειές, μεταξύ άλλων στον τομέα του τηλεφωνικού μάρκετινγκ. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 συνόδευσε έναν φίλο του στο κάστινγκ της ταινίας τρόμου Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες του Γουές Κρέιβεν, όπου τελικά και πήρε τον πρώτο του ρόλο. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Αφού έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά 21 Jump Street (1987-1991) αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του στη μεγάλη οθόνη.

Τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο είχε στην ταινία Ο παίδαρος (1990) του Τζον Γουότερς. Την πρώτη του μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία όμως την είχε ως Έντουαρντ στην ταινία Ο Ψαλιδοχέρης (1990). Προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην ρομαντική κωμωδία Μπένι και Τζουν (1993).

Το 1995 ξεκίνησε μια δεύτερη καριέρα ως μουσικός και κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με το συγκρότημά του, τους P, στο οποίο έπαιζε και ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, ο Flea, για να υποστηρίξει τον φίλο του. Ωστόσο το άλμπουμ δεν είχε αξιόλογη επιτυχία.

Η αδερφή του Τζόνι Ντεπ, η Κρίστι, είναι η μάνατζέρ του. Ο αδερφός του, ο Ντάνι, είναι σεναριογράφος.

1675170886782-372286752-johnny.jpg

Δύο χωρισμοί, πολλές αγωγές & δικαστικές διαμάχες

Το 1983 παντρεύτηκε την μακιγιέζ Λόρι Άντερσον. Χώρισε δύο χρόνια αργότερα. Η Λόρι ήταν εκείνη που τον είχε γνωρίσει στον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος τον προέτρεψε να γίνει ηθοποιός. Από το 1998 ζούσε με με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Βανέσα Παραντί στη Γαλλία και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Στις 19/6/2012 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Και ύστερα μπήκε στη ζωή του η Άμπερ Χερντ, συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Rum Diary το 2011, την οποία αρραβωνιάστηκε την παραμονή Χριστουγέννων του 2013 και την παντρεύτηκε στις 3/2/2015.

Όμως, έναν χρόνο αργότερα ανακοινώθηκε σε δημοσιεύματα ο χωρισμός του ζευγαριού με τη σύζυγό του να τον κατηγορεί για κακοποίηση και να απαιτεί μέρος της περιουσίας του ηθοποιού. Από το 2017 βρίσκονταν σε συνεχείς δικαστικές διαμάχες μεταξύ τους μέχρι που τον Ιούνιο του 2022, ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε το δικαστήριο, το οποίο του επιδίκασε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην σύζυγο του για τις συκοφαντικές κατηγορίες εις βάρος του. Εκεινος καλείται να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια για την αντίστοιχη αγωγή της Άμπερ Χέρντ.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved