To πρώτο μήνυμα των Coldplay μετά τη συναυλία στην Αθήνα ήταν στα... ελληνικά!
ndpphoto@gmail.com
Hollywood

To πρώτο μήνυμα των Coldplay μετά τη συναυλία στην Αθήνα ήταν στα... ελληνικά!

Οι Coldplay το είπαν και το εννοούσαν. Είναι ευγνώμονες για την αγάπη πού τους έδειξε το ελληνικό κοινό και θέλησαν να το τονίσουν με κάθε τρόπο! 

Ο Κρις Μάρτιν έκανε χθες (8/6) στην πρώτη συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος τη διαφορά, μιλώντας από μικροφώνου στα ελληνικά.

Coldplay: Χάρισαν σε ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 εισιτήριο για τη συναυλία που παρακολούθησε & η Κάιλι Μινόγκ!

O frontman των Coldplay, σε κάποια στιγμή της συναυλίας τους από μικροφώνου άρχισε να μιλάει ελληνικά: «Χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε. Είμαστε ευγνώμονες. Γεια σας».

Και τότε ξεσηκώθηκαν 65.000 θεατές που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στο μουσικό ταξίδι που τους παρέσυραν οι Coldplay.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, με ανάρτησή τους στις επίσημες σελίδες τους στα social media, οι Coldplay είχαν γράψει:

«Δεν είμαστε σίγουροι αν ο Αρχιμήδης θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί μας πήρε τόσο πολύ καιρό να έρθουμε στην Ελλάδα... Όμως φτάνοντας στην Αθήνα έκανε την... Οδύσσειά μας τόσο γλυκιά! Ανυπομονούμε να παίξουμε απόψε στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο».

coldplay-(19).jpg

Λίγες ώρες μετά το τέλος της πρώτης συναυλίας τους στο ΟΑΚΑ που θα επαναληφθεί και απόψε (9/6), οι Coldplay ανέβασαν μία φωτογραφία από το event και έγραψαν στα ελληνικά: «Ευχαριστώ Αθήνα», θέλοντας έτσι να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για τη ζεστασιά που τους χάρισε το ελληνικό κοινό τους.

coldplay.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved