Instagram / emilia_clarke

Hollywood

Συγκλονίζει η Emilia Clarke: «Αν είναι να πεθάνω, καλύτερα να γίνει σε live μετάδοση»

Η Emilia Clarke προχώρησε σε μία εξομολόγηση σχετικά με τα ανευρύσματα που είχε στον εγκέφαλο της, η οποία μας... σόκαρε!

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά Game of Thrones, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο The Big Issue και μίλησε για τα ανευρύσματα που είχε στον εγκέφαλο της και πώς θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καριέρα της.

Game of Thrones: Η ζωή του John Snow και της Khaleesi έναν χρόνο μετά

Instagram / emilia_clarke

“Όταν έχεις έναν εγκεφαλικό τραυματισμό, επειδή αλλάζει την αίσθηση του εαυτού σου σε τόσο δραματικό επίπεδο, όλες οι ανασφάλειες που έχεις πηγαίνοντας στον εργασιακό χώρο τετραπλασιάζονται μέσα σε μια νύχτα“, δήλωσε η Emilia Clarke στο περιοδικό.

“Ο πρώτος φόβος που όλοι είχαμε ήταν: Θεέ μου, θα με απολύσουν; Θα με απολύσουν επειδή πιστεύουν ότι δεν είμαι ικανή να ολοκληρώσω τη δουλειά;” πρόσθεσε.

Instagram / emilia_clarke

Και τότε προχώρησε στην σοκαριστική δήλωσε: "Λοιπόν, αν πρόκειται να πεθάνω, καλύτερα να πεθάνω σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση”.

“Το να έχεις μια χρόνια πάθηση που μειώνει την αυτοπεποίθησή σου σε αυτό το μοναδικό πράγμα που νιώθεις ότι είναι ο λόγος που ζεις είναι τόσο εξουθενωτικό και τόσο μοναχικό”, δήλωσε η Clarke στο δημοσίευμα, προσθέτοντας: “Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που ένιωσα με την εγκεφαλική βλάβη ήταν η βαθιά μοναξιά. Αυτό είναι που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε”.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει διάσημη ηθοποιός: «Η ρήξη εγκεφαλικού ανευρίσματος ήταν εξαιρετικά τραυματική εμπειρία»

Η Emilia Clarke θέλει να γίνει ο θηλυκός Τζέιμς Μποντ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved