Κούπερ – Χαντίντ: Σοβαρεύει η σχέση τους – 8 μήνες μαζί
Hollywood

Κούπερ – Χαντίντ: Σοβαρεύει η σχέση τους – 8 μήνες μαζί

Μπορεί να έχουν είκοσι χρόνια διαφορά ηλικίας αλλά φαίνεται πως τους ενώνουν πολλά.

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από την αποκάλυψη ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζίτζι Χαντίντ είναι ζευγάρι και όπως όλα δείχνουν η «φλόγα» μεταξύ τους παραμένει «καυτή».

Τζίτζι Χαντίντ - Μπράντλεϊ Κούπερ: Πιασμένοι χέρι-χέρι – Οι φωτό που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους

Το ζευγάρι κινείται εδώ και καιρό με άνεση Νέα Υόρκη, όπου μένουν και οι δύο κι ενώ στο ξεκίνημα της σχέσης τους κρατούσαν αποστάσεις, πλέον δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

cooper-(3).jpg

Σύμφωνα με την η ιστοσελίδα «Page Six» ο διάσημος ηθοποιός και το σούπερ μόντελ πρόσφατα δείπνησαν σε εστιατόριο και την περισσότερη ώρα την πέρασαν με τρυφερότητες, αγκαλιές και φιλιά.

Οι δυο τους φέρεται να είναι μαζί τουλάχιστον από τον Οκτώβριο, ενώ πληροφορίες θέλουν να μεσολάβησε για τη γνωριμία τους η πρώην σύντροφος του Κούπερ, Ιρίνα Σάικ, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη: «Η Τζίτζι παρουσιάστηκε στον Μπράντλεϊ μέσω της Ιρίνα και των κοινών τους φίλων στη είχε αποκαλύψει μια πηγή στο «The Messenger». Ο ίδιος άνθρωπος είχε αναφέρει ότι «η Τζίτζι και η Ιρίνα ήταν κολλητές όλα αυτά τα χρόνια ενώ δούλευαν μαζί, και η Χαντίντ και ο Κούπερ έκαναν παρέα στο παρελθόν, αλλά κρατούσαν πάντα μια φιλική στάση μεταξύ τους.

cooper-(1).jpg

Όταν ήρθαν ξανά σε επαφή συνδέθηκαν περισσότερο γιατί ήταν πλέον ελεύθεροι», είπε η πηγή, πριν προσθέσει: «Την κυνήγησε κι εκείνη έδειξε ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό». Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι επιβεβαίωσε το καυτό ειδύλλιό του στο Λονδίνο τον περασμένο Ιανουάριο. Ένα μήνα πριν αναφέρθηκε ότι ο 49άχρονος αγόρασε ένα σπίτι κοντά στο οικογενειακό αγρόκτημα αλόγων της Χαντίντ στην Πενσιλβάνια, συγκεκριμένα στην κομητεία Μπακς, καθώς και ο ίδιος έχει γεννηθεί εκεί.

Μπράντλεϊ Κούπερ για τους εθισμούς του: «Είχα στεφτεί ότι θα πεθάνω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved