Περιπέτειες για την Shannen Doherty- Οι οικονομικές δυσκολίες & τα «καρφιά» για τον πρώην σύζυγό της
Hollywood

Περιπέτειες για την Shannen Doherty- Οι οικονομικές δυσκολίες & τα «καρφιά» για τον πρώην σύζυγό της

Νέες περιπέτειες περιμένουν τη Shannen Doherty, καθώς η ηθοποιός στρέφεται προς τον εν διαστάσει σύζυγό της, Kurt Iswarienko, και ζητά οικονομική υποστήριξη.

Με τη σειρά Charmed να εξαφανίζεται σιγά σιγά από τις πλατφόρμες streaming, είναι λογικό η Shannen Doherty να ανησυχεί για το οικονομικό της μέλλον.

Η Shannen Doherty έστειλε μήνυμα στην Κέιτ Μίντλετον: «Πριγκίπισσα, σε θαυμάζω για τη δύναμή σου»

71a24866-doherty.jpg

Η γνωστή ηθοποιός υποστηρίζει πως το εισόδημά της θα μειωθεί σημαντικά, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο στρέφεται προς τον πρώην σύζυγό της και ζητά οικονομική υποστήριξη εν μέσω του διαζυγίου του ζευγαριού και της συνεχιζόμενης μάχης της με τον καρκίνο.

Το ποσό που ζητάει η ηθοποιός είναι 15.434 δολάρια μηνιαίως, αναδρομικά από την 1η Ιουνίου 2024, ενώ επιθυμεί και 9.100 δολάρια για τα έξοδα του δικηγόρου της.

Συγκεκριμένα, η Shannen Doherty αναφέρει στα έγγραφα: “Σήμερα, σχεδόν όλο το εισόδημα που κερδίζω είναι υπολειμματικό εισόδημα από εργασία που εκτελούσα πριν από το γάμο.

doherty.jpg

Πρόσφατα έμαθα ότι το Charmed δεν θα προβάλλεται πλέον σε καμία μεγάλη πλατφόρμα streaming μετά τις 30 Ιουνίου 2024. Ως αποτέλεσμα, το μελλοντικό μου υπολειμματικό εισόδημα θα μειωθεί δραματικά.

Παρ’ όλο που το εισόδημα του Kurt είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το δικό μου, δεν έχει καταβάλει καμία προσωρινή συζυγική υποστήριξη και δεν έχει συνεισφέρει στις αμοιβές και τα έξοδα των δικηγόρων ή των λογιστών μου από τη στιγμή που κατατέθηκε η αγωγή διαζυγίου μας.

1675204727566-294361747-doherty.jpg

Σάνεν Ντόχερτι

Ο Kurt έχει ομοίως αρνηθεί να προσκομίσει βασικές πληροφορίες σχετικά με το εισόδημά του για το 2023. Κατά συνέπεια, οι δικηγόροι μου θα καταθέσουν αίτηση για να υποχρεώσουν να λάβουν αυτές τις πληροφορίες.

Στο τέλος της ημέρας, ένιωθα τόσο απίστευτα αδικημένη από κάποιον με τον οποίο ήμουν μαζί για 14 χρόνια, από κάποιον που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά”, αναφέρει η Shannen Doherty.

Διαβάστε επίσης:

Σάνεν Ντόχερτι: Αποκαλυψε 30 χρόνια μετά το λόγο που απολύθηκε από τη σειρά «Beverly Hills 90210»

Σάνεν Ντόχερτι: Μιλάει για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Πρέπει να ζήσω άλλα 3 με 5 χρόνια...»

Shannen Doherty: Αποκάλυψε πώς έμαθε μια μέρα πριν το χειρουργείο της ότι ο άντρας της την απατά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved