Macaulay Culkin: Η τραγική ιστορία & η σχέση με τον πατέρα του- «Με έβαζε να κοιμάμαι στον καναπέ»

Instagram / culkamania

Hollywood

Macaulay Culkin: Η τραγική ιστορία & η σχέση με τον πατέρα του- «Με έβαζε να κοιμάμαι στον καναπέ»

Πίσω από την επιτυχημένη καριέρα του Macaulay Culkin κρύβεται μια θλιβερή ιστορία η οποία αφορά στον πατέρα του. 

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας Μόνος στο Σπίτι, από πολύ μικρή ηλικία έπρεπε να διαχειριστεί τη δυσλειτουργική σχέση που έχει με τον πατέρα του.

Macaulay Culkin: Ο μπόμπιρας από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

Macaulay Culkin

Instagram / culkamania

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα ο Macaulay Culkin προχώρησε σε μία ανάρτηση, μίλησε για τα δυο του παιδιά και ανέφερε πως δε θέλει να επαναλάβει τα ίδια λάθη με τον πατέρα του.

«Έστω και λίγα να γνωρίζετε για εμένα, θα ξέρετε ότι η σχέση μου με τη Γιορτή του Πατέρα ήταν περίπλοκη. Αλλά από τότε που έγινα ο ίδιος μπαμπάς, αποφάσισα να επινοήσω από την αρχή τον τροχό. Αντί να κοιμάται μία ή δύο ώρες παραπάνω, προσπαθώ να αφιερώσω τη μέρα μου περισσότερο στους γιους μου παρά σε εμένα. Εξάλλου, είναι αυτοί που με έκαναν πατέρα (χωρίς παρεξήγηση, Brenda). Στο σπίτι μας η Γιορτή του Πατέρα δεν γιορτάζεται όπως τα γενέθλια ή τα Χριστούγεννα αλλά σίγουρα επισκιάζει γιορτές όπως του Σεν Πάτρικ, του Αγίου Βαλεντίνου και της 4ης Ιουλίου. Προσπαθώ να κάνω διασκεδαστικά πράγματα με τους γιους μου. Είναι μια ξεχωριστή μέρα».

culkin-(2).jpg

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο New York Magazine, ο Macaulay Culkin είχε αναφέρει για τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μάνατζερ του όταν ήταν μικρός σε ηλικία και είχε ξεκινήσει να γνωρίζει την επιτυχία:

«Έβγαζα ένας Θεός ξέρει πόσα χρήματα και ο πατέρας μου με ανάγκαζε να κοιμάμαι στον καναπέ, απλά επειδή μπορούσε. Απλά για να ξεκαθαρίσει ποιος κάνει κουμάντο και ότι αν δεν θέλει εκείνος να κοιμηθείς σε κρεβάτι, δεν θα κοιμηθείς σε κρεβάτι».

Διαβάστε επίσης:

Macaulay Culkin: Ο μπόμπιρας από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» είναι 38 ετών και αποκαλύπτει!

Ο Macaulay Culkin έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνιση του

Η πρώτη συνέντευξη του Μακόλεϊ Κάλκιν μετά από πολλά χρόνια – Γιατί τον μετέτρεψαν σε «θήραμα»;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved