Τομ Κρουζ - Τα αγκάθια στη σχέση του με την κόρη του, Σούρι!
Hollywood

Τομ Κρουζ - Τα αγκάθια στη σχέση του με την κόρη του, Σούρι!

Δυσάρεστα νέα για τον Τομ Κρουζ. Η κόρη του ηθοποιού και της Κέιτι Χολμς, Σούρι, έδειξε και εμπράκτως ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον διάσημο πατέρα της!

Μία απρόσμενη απόφαση πήρε η κόρη του διάσημου ηθοποιού και της Κέιτι Χολμς. Συγκεκριμένα, η Σούρι μόλις αποφοίτησε από το Λύκειο θέλησε να σταματήσει να χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα της.

Τομ Κρουζ: Για λίγες ώρες στην Ελλάδα – Ο λόγος της επίσκεψής του στη χώρα μας

cruise-1.jpg

Μάλιστα, η κόρη του πρώην ζευγαριού γιόρτασε την αποφοίτησή της μόνο με τη μητέρα της, Κέιτι Χολμς, με την οποία διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, σε αντίθεση με τον πατέρα της, με τον οποίο έχει να βρεθεί πολλά χρόνια.

Το Page Six εξασφάλισε το φυλλάδιο της αποφοίτησης της Σούρι, το οποίο αποκάλυψε πως εκείνη δε χρησιμοποιεί πλέον το επίθετο του πατέρα της και συστήνεται πλέον ως «Σούρι Νόελ».

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια αντίδραση της Σούρι που μέχρι τώρα προτιμούσε να μην δίνει λαβή για σχόλια σε ό,τι είχε να κάνει με την πραγματική σχέση που διατηρεί με τον πατέρα της.

Είναι όμως γεγονός πως λίγο αφότου οι γονείς της χώρισαν, η Σούρι έπαψε να βλέπει συχνά τον πατέρα της, με τις φήμες εκείνη την εποχή να δίνουν και να παίρνουν. Ειδικά σε ό,τι είχε να κάνει με τη φημολογούμενη απόφαση της μητέρας της μικρής Κέιτι Χολμς να αποκλείσει την τότε ανήλικη κόρη της από κάθε πιθανή ανάμειξή της με την σαηεντολογία με την οποία ήταν φανατισμένος ο Τομ Κρουζ. Όποιος και αν ήταν ο λόγος, είναι γεγονός πως πατέρας και κόρη έχουν πολλά χρόνια να συναναστραφούν ο ένας τον άλλον, με τον διάσημο ηθοποιό να μην έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια γι' αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Χατζηστεφανή: Η συνάντηση της Dragon’s Den με τον Tom Cruise & τον Πρίγκιπα William

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Χρήστος Σπανός & ο... Τομ Κρουζ; Απίθανο σχόλιο για τον Έλληνα ηθοποιό!

Τομ Κρουζ: «Αγαπώ την Ελλάδα, υπέροχο φαγητό, σπουδαίος λαός»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved