Hollywood

Η Billie Eilish σπάει ένα ακόμη ρεκόρ στο Spotify

Στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της πλατφόρμας Spotify κατάφερε να φτάσει η Billie Eilish.

Η νεαρή τραγουδίστρια καταρρίπτει ένα ακόμη ρεκόρ καθώς έφτασε στην κορυφή της δημοφιλούς πλατφόρμας με τους περισσότερους ακροατές.

Η ίδια βρίσκεται στην 3η θέση ανάμεσα στους καλλιτέχνες με τους περισσότερους ακροατές στο Spotify με αριθμό που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο “The Weeknd” που έχει 107 εκατομμύρια ακροατές και την Τέιλορ Σουίφτ που είναι στη δεύτερη θέση κι έχει 102 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές.

Ξέσπασε η Μπίλι Έλις:«Φτάνει πια ανόητοι, δεν είμαι ξεπουλημένη επειδή αποφάσισα να ντύνομαι θηλυκά»

Η Billie Eilish βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους μόλις στα 22 της χρόνια γεγονός που την καθιστά τη νεότερη καλλιτέχνιδα που έχει φτάσει το όριο των 100 εκατομμυρίων ακροατών μηνιαίως στο Spotify. Την θέση αυτή κατέκτησε με μόλις 82 τραγούδια, σε αντίθεση με τον The Weeknd και την Taylor Swift που έχουν στην κατοχή τους τα διπλάσια κομμάτια στην πλατφόρμα.

«Το Spotify ήταν μέρος της ιστορίας της Μπίλι από την αρχή. Από το “Ocean Eyes”, αυξάνει συνεχώς τη βάση των θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο» είπε ο Τζέρεμι Έρλιχ, παγκόσμιος επικεφαλής μουσικής του Spotify. «Αυτό που έχουν πετύχει εκείνη και ο αδερφός-συνεργάτης της Φινέας από το 2016 είναι πολύ αξιοσημείωτο… και όλα αυτά μέχρι την ηλικία των 22 ετών» πρόσθεσε.

Αυτοί είναι οι διάσημοι με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google και… θα εκπλαγείς με τους λόγους!

Αυτοί οι διάσημοι δεν ακολουθούν κανέναν στο Instagram – Ούτε καν τις συζύγους τους

Αυτή η star έχει 67,8 εκατομμύρια followers και δεν ακολουθεί... κανέναν!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved