Μέι Μασκ: Η μητέρα του Έλον Μασκ εξερευνά τα στενά της Πλάκας, στην Αθήνα - Ο λόγος του ταξιδιού της
Hollywood

Μέι Μασκ: Η μητέρα του Έλον Μασκ εξερευνά τα στενά της Πλάκας, στην Αθήνα - Ο λόγος του ταξιδιού της

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, η Μέι Μασκ η οποία είχε να ταξιδέψει στη χώρα μας από πέρυσι τον Μάιο. 

Τότε, η μητέρα του ιδρυτή της Tesla και ιδιοκτήτη του Twitter, είχε επισκεφτεί την Ελλάδα στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνέδριου Πολυτελούς Τουρισμού, στη Σαντορίνη.

Το σχόλιο του Έλον Μασκ για την Ελένη Τσολάκη: «Ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Φέτος, όμως, η Μέι Μασκ έκανε αυτό το ταξίδι με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της με τίτλο «Α Woman makes a plan» το οποίο παρουσιάστηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα χθες.

Στο πλαίσιο αυτού του ταξιδιού της, η μητέρα ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη θέλησε να συνδυάσει και δουλειά με διασκέδαση και έτσι δεν είπε όχι για μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας η οποία τελικά έδειξε να την εντυπωσιάζει ιδιαίτερα.

«Εξερευνώντας την περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα» έγραψε κάτω από τη σειρά φωτογραφιών που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς περιηγήθηκε στο ιστορικό Αθηναϊκό κέντρο και απαθανάτισε ακόμα και σημεία με αρχαία ευρήματα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved