Μαρία Μενούνος: Με ένα συγκλονιστικό βίντεο εξηγεί βήμα-βήμα τη διαδικασία εμφύτευσης 2 εμβρύων
2022 Getty Images
Hollywood

Μαρία Μενούνος: Με ένα συγκλονιστικό βίντεο εξηγεί βήμα-βήμα τη διαδικασία εμφύτευσης 2 εμβρύων

Η Μαρία Μενούνος διανύει μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, μαζί με την κόρη της, Αθηνά!

Η Μαρία Μενούνος είναι αρκετά ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητά της, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος: «Μου λείπεις μαμά»

Photo-by-MARIA-MENOUNOS-on-January-20-2024..jpg

Αυτή τη φορά, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram πως η κόρη της Αθηνά έγινε ενός έτους, ενώ παράλληλα θέλησε να εξηγήσει στο κοινό της τη διαδικασία που ακολούθησε για την εμφύτευση δύο εμβρύων, δηλαδή τη διαδικασία γέννησης της Αθηνάς.

«Δεδομένου ότι μοιράστηκα τις πρώτες στιγμές της Αθηνάς στα γενέθλιά της, ήθελα επίσης να μοιραστώ τι συνέβη πριν από αυτό! Ακολουθεί μια ματιά στη διαδικασία εμφύτευσης.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα και για το πόσο καταπληκτικός άνθρωπος είναι. Την αγαπάμε τόσο πολύ εκείνη και την οικογένειά της που μας βοήθησαν να φέρουμε την Αθηνά στη ζωή μας. Ήταν υπέροχο να βιώνω κάθε στιγμή μαζί της και ήμασταν σε κάθε βήμα της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, αρχικά είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα και τελειώσαμε με ένα, και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη μικρή μας ευλογία. Αυτή η διαδικασία ήταν τόσο συναρπαστική και έμαθα τόσα πολλά. Ελπίζω να μάθετε λίγα περισσότερα πράγματα για τη διαδικασία παρακολουθώντας επίσης αυτό το βίντεο», έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της - Το όνομα της μικρής, το πάρτι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της

Μαρία Μενούνος: Τα παιχνίδια με την κόρη της, Αθηνά, στο γρασίδι - Η τεράστια αυλή του σπιτιού της

Μενούνος: Νίκησε για 2η φορά τον καρκίνο-Οι συγκλονιστικές εικόνες από τη νοσηλεία της & η ανάρτηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved