Νέα ταινία στην Ελλάδα ετοιμάζει ο Louis Mandylor
Hollywood

Νέα ταινία στην Ελλάδα ετοιμάζει ο Louis Mandylor

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα, όπου δεν έκανε μόνο διακοπές, αλλά πραγματοποίησε και ραντεβού ενόψει της νέας ταινίας που ετοιμάζει, με ελληνικό άρωμα.

Ο γνωστός Ελληνοαυστραλός παραγωγός και ηθοποιός του Χόλιγουντ Louis Mandylor («The offer», «Debt collector», «Γάμος αλά ελληνικά»), παρόλο που έχει επιτυχημένη διαδρομή ως ηθοποιός, συνεχίζει να συμμετέχει σε πολλές παραγωγές κάθε χρόνο, με τη δραστηριότητά του ως σκηνοθέτη να ενισχύεται ολοένα και περισσότερο, αναλαμβάνοντας μεγάλες παραγωγές στο Λος Άντζελες, στην Ασία, αλλά και στην Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια, το πάθος του για τη σκηνοθεσία έχει αυξηθεί και η δυναμική του ενισχύεται συνεχώς, καθώς τα στούντιο τον καλούν ολοένα και συχνότερα να σκηνοθετήσει, βλέποντας τη ματιά του πίσω από τις κάμερες, που χαρακτηρίζεται από ωμό ρεαλισμό και ιδιαίτερα πλάνα.

Louis Mandylor: Ο διάσημος Ελληνοαυστραλός ηθοποιός και παραγωγός ετοιμάζει δύο ταινίες στην Ελλάδα

louismandylorofficial_1662740853_2923604641413613978_45624044077.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σπυριδούλας Τριάντου στη Secret, ο Louis Mandylor ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τις «εκπληκτικές», όπως τις αποκαλεί, αδελφές Ιωάννα και Αρετή Σπανομάρκου, τις διεθνώς διακεκριμένες μουσικοσυνθέτριες και μέλη της επιτροπής ψηφοφορίας των Grammy, οι οποίες θα γράψουν τη μουσική υπόκρουση σε 3 από τις επερχόμενες ταινίες του. Τα προηγούμενα χρόνια η μουσική τους συμπεριλήφθηκε σε ταινίες και σειρές του Netflix και της Apple TV, όπως το «Ted Lasso», τη σειρά που κατέκτησε τα Emmy.

Η συνεργασία των πολυβραβευμένων αδελφών Σπανομάρκου με τον χολιγουντιανό σταρ ξεκινά επίσημα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η ταινία που πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Mandylor αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού και του πατέρα του, που προσπαθούν να ξεπεράσουν τη θλίψη τους μετά την απώλεια της μητέρας. Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Μουσούλη θα παραδώσουν σεμινάρια υποκριτικής στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μετά το καλοκαίρι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved