Το Χόλιγουντ «ψηφίζει» Ελλάδα για τις διακοπές του!
Hollywood

Το Χόλιγουντ «ψηφίζει» Ελλάδα για τις διακοπές του!

Ζουν ανάμεσά μας. Τρώνε τζατζίκι, Greek mousaka και χωριάτικη. Βγάζουν selfies. Είναι «σταθερές αξίες» τα καλοκαίρια στην Ελλάδα. Και σούπερ σταρ. Κάποιοι από αυτούς διατηρούν ή διατηρούσαν βίλες εδώ: η Κατρίν Ντενέβ στη Σύρο, η Μαντόνα στην Ιθάκη, οι Τομ Χανκς και Ρίτα Ουίλσον στην Αντίπαρο, ο Εμίρ Κουστουρίτσα στη Σίφνο.

Οι «σταθεροί» μας «πελάτες», οι λάτρεις της Ελλάδας έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Αναζητούν οτιδήποτε αυθεντικό, νοσταλγικό, αγνό. Για να συνδέσουν το τότε με το τώρα. Να παγώσουν τον χρόνο. Αγαπούν την ελληνική κουζίνα, το ελληνικό φως, το μπλε της θάλασσας. Καταλαβαίνεις πολλά ακόμη και από τον προορισμό που θα επιλέξουν.

Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη οι πιο «εξωστρεφείς», Αντίπαρο, Τήνο και Σίφνο αλλά και Κρήτη, οι πιο... απόμακροι.

ashley-granham.jpg

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την Κλόντια Σίφερ, ξυπόλυτη, με ένα ρομαντικό φόρεμα, και το ηλιοβασίλεμα στο φόντο, να ποζάρει, όπως μόνο ένα τοπ μόντελ ξέρει, στη Σαντορίνη. Είχε έρθει και πέρυσι για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στη χώρα μας στην Αντίπαρο. Στα 53 της χρόνια δεν προλαβαίνει να ανεβάζει στο Instagram της καλοκαιρινές εικόνες.

Οι a-listers ψηφίζουν Ελλάδα! Ποιοι διάσημοι διάλεξαν ήδη τη χώρα μας για τις διακοπές τους φέτος

https://www.instagram.com/p/C8Hoqj1uRq5/

Στην Ύδρα πριν από 2 χρόνια, στις Σπέτσες στο θαλάσσιο ταξί με το καλάθι της σαν «επαγγελματίας» τουρίστρια. Είδαμε και τη Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμας, μία σταρ του Χόλιγουντ που έχει επενδύσει στη χώρα μας.

Η Κάιλι Μινόγκ ήρθε πρώτα στην Αθήνα, για να παραμείνει κάποιες μέρες, να βρεθεί και στη συναυλία των Coldplay, και λίγο μετά πήγε στη Μύκονο. Δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε με το καπέλο, τα γυαλιά ηλίου και την μπλούζα που φορούσε για να προστατευθεί από τον ήλιο. Και τα αδιάκριτα βλέμματα; Ένα σύντομο πέρασμα έκανε και ο Τομ Κρουζ, χωρίς να μας ενημερώσει.

kylieminogue_1717795729_3385438409743153222_37510126.jpg

Ο Τζο Τζόνας προσγειώθηκε πρώτα στην Αθήνα, πήγε στους Coldplay, βρέθηκε στα εγκαίνια ξενοδοχείου, βούτηξε στη Βουλιαγμένη και έκανε διακοπές με τη Λιβανέζα ηθοποιό Λάιλα Αμπντάλα.

Ο Γάλλος Σλιμάν στη Μύκονο δεν σταμάτησε να «ποστάρει» εικόνες από τις διακοπές του στο νησί και να ακούει παντού το τραγούδι του καλοκαιριού, «Μοη amour».

slimane_1718804142_3393897593669224400_221750577.jpg

Μόδα, εικαστικά και κινηματογράφος Είναι και οι σχεδιαστές μόδας που επιστρέφουν στη χώρα μας. Από τον Ζαν Πολ Γκοτιέ και τον Τόμι Χίλφιγκερ, που εγκαινίασε πρόσφατα και μπουτίκ στη Μύκονο, μέχρι τον Ολιβιέ Ρουστένγκ, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balmain, την Ντονατέλα Βερσάτσε και τη Μιούτσια Πράντα που αγαπούν την Ύδρα.

Φυσικά και ο κορυφαίος εικαστικός στον πλανήτη Τζεφ Κουνς, που και φέτος είδαμε στα Παλαιό Σφαγεία στην Ύδρα. Μαζί με τον «Mr DESTE» Δάκη Ιωάννου.

Είναι και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο που λατρεύει τη Μύκονο. Η Ρίτα Ορα προτιμά το Πόρτο Χέλι. Ο Εμίρ Κουστουρίτσα διατηρεί σπίτι στη Σίφνο. Από ηθοποιούς, η Κιμ Κατράλ έχει δηλώσει εντυπωσιασμένη από την επίσκεψή της στην Ελλάδα. Το ίδιο και ο Λίαμ Χέμσγουορθ.

https://www.instagram.com/reel/C8MeYXVtLBo/

Και η Νικόλ Κίντμαν που έγραψε: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα». Για να «ανεβάσει» μόνο τη θάλασσα, αποφεύγοντας τους παπαράτσι. Η Ναόμι Γουότς προτιμά τους Παξούς. Η Σάντρα Μπούλοκ την Επίδαυρο. Η Μπο Ντέρεκ πηγαίνει στην Κέρκυρα. Και ο Μπρους Γουίλις είχε εξοχικό εκεί παλαιότερα.

Ο Τζέισον Στέιθαμ στη Σχοινούσα. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Τζον Τραβόλτα, η Ντέμι Μουρ ανακαλύπτουν τη δική τους Ελλάδα με σκάφος. Ο Γουίλιαμ Αμπαντί «ψηφίζει» Τήνο, γράφει «ευγνωμοσύνη» κι εμείς θυμόμαστε γιατί μας άρεσε τόσο πολύ ο ρόλος τους στο «Emily in Paris».

Για τον Μπραντ Πιτ «η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο». Το ίδιο πιστεύουν και ο Τζόνι Ντεπ, ο ομογενής «κακός» του «Τιτανικού» Μπίλι Ζέιν, η Μόνικα Μπελούτσι (που δηλώνει ερωτευμένη με την Πάρο), η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Αντζελίνα Τζολί.

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δηλώνει: «Τα νησιά είναι καταπληκτικά σε συνδυασμό με το υπέροχο φαγητό, την ιστορία και την ανακάλυψη του πολιτισμού που προέρχεται από την Αρχαία Ελλάδα και τον βλέπεις παντού. Όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα οι γεύσεις ζωντανεύουν και σε ταξιδεύουν σε ένα ονειρικό ταξίδι».

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ προτιμά την Πάτμο, τη θεωρεί ιδανική για διαλογισμό. Στην Πάτμο -και τη Σαντορίνη- επιστρέφει πολλάκις, πάντα incognito, και η Τζούλια Ρόμπερτς. Ο Τζεφ Μπέζος πάλι τη μια μέρα «δένει» με το σκάφος του στην Υδρα, την επομένη στη Μύκονο και μετά στη Σύμη. Τακτική που ακολουθεί και ο Ελον Μασκ.

jeff-bezos.jpg

Το ζεύγος Μπέκαμ θα το συναντήσετε στο Costa Navarino. Τη Χάιντι Κλουμ στην Αθήνα και τη Μύκονο. Την Γκόλντι Χον και τον Κερτ Ράσελ στη Σκιάθο. Την Εύα Μέντες και τον Ράιαν Γκόσλινγκ στην Αντίπαρο. Τον Μάθιου Μακόναχι με τη Βραζιλιάνα σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά στις Κυκλάδες. Η Σαρλίζ Θερόν «κρύβεται» με στιλ στην Ελούντα. Ο Ρέιφ Φάινς, στις Σπέτσες! Στις Σπέτσες βρέθηκε και η Κιμ Καρντάσιαν σύμφωνα με το Πρωινό.

Πηγή: Απογευματινή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved