Ξετρελαμένη η Ιζαμπέλ Γκουλάρντ στις διακοπές της στη Μύκονο - Οι νέες φωτό!
Hollywood

Ξετρελαμένη η Ιζαμπέλ Γκουλάρντ στις διακοπές της στη Μύκονο - Οι νέες φωτό!

Απομονωμένη, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στη Μύκονο, η Ιζαμπέλ Γκουλάρντ συνεχίζει τις διακοπές της δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένη. 

Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο νησί των Ανέμων μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Κέβιν Τραπ και μαζί έχουν φροντίσει να κλείσουν μία βίλα πάνω στη θάλασσα για να απομονωθούν και να απολαύσουν ήρεμες διακοπές.

Τζάρετ Λέτο και Ιζαμπέλ Γκουλάρτ-Κέβιν Τραπ στη Μύκονο για διακοπές!

Παρ' όλο που η Μύκονος είναι κατεξοχήν κοσμικός προορισμός παγκοσμίως, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφεύγει τις βραδινές εξόδους στα Ματογιάννια και στα in στέκια του νησιού, προτιμώντας την απομόνωση και την ηρεμία του καταλύματος που έχουν επιλέξει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους επισκέπτονται το νησί. Πέρυσι είχαν έρθει για πρώτη φορά και είχαν ξετρελαθεί με τις ομορφιές της Μυκόνου, γι' αυτό και προφανώς αποφάσισαν να επιστρέψουν και φέτος για να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Μάλιστα, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την ηρεμία της, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες από τις μέρες και τις νύχτες της στη Μύκονο.
Δείτε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε.

https://www.instagram.com/p/C871_9Dukaj/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved