Instagram / lisakudrow

Hollywood

Lisa Kudrow: Κρατά ζωντανή τη μνήμη του Matthew Perry, βλέποντας ξανά τα «Φιλαράκια»

Η Lisa Kudrow ξεκίνησε να βλέπει για ακόμα μία φορά τα Φιλαράκια και σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τον λόγο. 

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Perry και η Lisa Kudrow σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter αποκάλυψε τον λόγο που ξεκίνησε να βλέπει την επιτυχημένη κωμική σειρά του NBC που προβλήθηκε το 1994.

Φιλαράκια: 20 χρόνια χωρίς τους αγαπημένους μας χαρακτήρες - Πότε προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο;

"Ειλικρινά, δεν ήμουν σε θέση να το παρακολουθήσω γιατί είναι πολύ ντροπιαστικό το να βλέπεις τον εαυτό σου. Αλλά αν το κάνω για τον Matthew, τότε όλα αλλάζουν", δήλωσε η Kudrow. Και πρόσθεσε: "Ήταν τόσο ξεκαρδιστικός - και αυτό είναι που θέλω να θυμάμαι από εκείνον".

"Γελάω δυνατά, όλοι είναι ξεκαρδιστικοί. Έχω ξετρελαθεί με την Courteney Cox. Είμαι ενθουσιασμένη με την Jen. Ο Matthew, προφανώς, είναι απλά μοναδικά ξεκαρδιστικός. Ο Matt LeBlanc είναι ξεκαρδιστικός. Και ο David Schwimmer, επίσης. Μερικές φορές γελάω ακόμα και με αυτά που έχω κάνει εγώ", σημείωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πώς θα ήθελε ο κόσμος να θυμάται τον καλό της φίλο Matthew Perry: "Νομίζω ότι ο κόσμος τον θυμάται με τον τρόπο που ήθελε να τον θυμούνται. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει ήδη".

Διαβάστε επίσης:

Βραβεία Emmy: Έτσι τίμησαν τη μνήμη του Μάθιου Πέρι - Το συγκινητικό βίντεο

Φιλαράκια: Βρέθηκαν στα σκουπίδια πρωτότυπα σενάρια της σειράς - H πώληση & το σοκαριστικό ποσό!

Μάθιου Πέρι: Αυτό ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο από τα «Φιλαράκια»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved