Instagram / iamjamiefoxx

Hollywood

Τζέιμι Φοξ: Συγκλονίζει το βίντεο που μιλά για τη μυστηριώδη νοσηλεία του το 2023

Ο Τζέιμι Φοξ θέλησε να μοιραστεί ένα συγκλονιστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να μιλήσει για τη μυστηριώδη του νοσηλεία το 2023.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Back in Action» ο Τζέιμι Φοξ παραλίγο να χάσει τη ζωή του κι έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Δάκρυσε ο Τζέιμι Φοξ! «Δεν μπορούσα να περπατήσω»

Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός κοινοποίησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μίλησε για το απροσδιόριστο ιατρικό επείγον περιστατικό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Instagram / iamjamiefoxx

Στο βίντεο είπε, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο μακριά με πήγε και πώς με επανέφερε, πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ».

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήθελα να με δείτε έτσι. Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία [ή] τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να σε βοηθάει η οικογένειά σου με τέτοιο τρόπο – και όλοι ξέρετε ότι το κράτησαν ερμητικά κλειστό, δεν άφησαν τίποτα να βγει έξω. Με προστάτευσαν“, είπε. “Και αυτό εύχομαι να έχουν όλοι σε τέτοιες στιγμές» τόνισε.

Instagram / iamjamiefoxx


Θέλησε επίσης να διαψεύσει όλα γράφτηκαν για εκείνον, όπως το ότι τυφλώθηκε ή ότι έμεινε παράλυτος.

«Τώρα, ξέρετε, με το να είσαι σιωπηλός μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι λένε τι έχω, κάποιοι είπαν ότι είμαι τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε … τα μάτια λειτουργούν μια χαρά. Είπαν ότι είμαι παράλυτος – δεν είμαι παράλυτος.

Αλλά πέρασα… Πήγα στην κόλαση και γύρισα πίσω. Και ο δρόμος μου προς την ανάρρωση είχε και κάποιες λακκούβες. Αλλά επιστρέφω. Και είμαι σε θέση να δουλέψω.

Στέλνω όλη την αγάπη που πήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάστασης. Ξέρω τι λένε για τους ανθρώπους που κλαίνε στα βίντεο -μπορείς να κάνεις δεύτερη λήψη- εγώ δεν θα κάνω δεύτερη λήψη. Είναι αυτό που είναι. Είμαι στον δρόμο της επιστροφής», είπε στο τέλος το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

«Σχεδόν πέθανα, είδα το τούνελ» - Η πρώτη εμφάνιση του Τζέιμι Φοξ μετά την περιπέτεια της υγείας του

Jamie Foxx: Μυστήριο παραμένει η κατάσταση της υγείας του και ο λόγος νοσηλείας

Τζέιμι Φοξ: Άφησε την Κέιτι Χολμς για την Τζέσικα Ζορ;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved