Μάθιου Πέρι: Σοκάρουν τα στοιχεία για 2 celebrities που είχαν τον ίδιο ακριβώς εθισμό στην κεταμίνη

Ο Μάθιου Πέρι. 

Hollywood

Μάθιου Πέρι: Σοκάρουν τα στοιχεία για 2 celebrities που είχαν τον ίδιο ακριβώς εθισμό στην κεταμίνη

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από υπερβολική δόση κεταμίνης. Η αστυνομία ερευνά και μία δεύτερη γυναίκα μετά την πρώην σύζυγο τού Τσάρλι Σιν. 

Η έρευνα αποκάλυψε την εμπλοκή μιας άλλης φίλης, αναφέρει το InTouch. H ανώνυμη μέχρι στιγμής γυναίκα φέρεται να ισχυριζόταν ότι ήταν νηφάλια, αλλά ήταν ένα «κινούμενο φαρμακείο», σύμφωνα με μια πηγή.

Οι επώνυμοι που έφυγαν από τη ζωή το 2023

Οι έρευνες των Αρχών για τη σχέση του Μάθιου Πέρι με τη celebrity

Οι Αρχές έχουν στοιχεία που δείχνουν τη γυναίκα αυτή μαζί με τον Μάθιου Πέρι στο γραφείο ενός γιατρού που του συνταγογραφούσε κεταμίνη. Οι δυο τους παρέπεμπαν ο ένας τον άλλον στους αντίστοιχους γιατρούς τους προκειμένου να προμηθευτούν το φάρμακο και συχνά εκμυστηρεύονταν ο ένας στον άλλον τις μάχες τους με τον εθισμό, υποστήριξε η πηγή.

peri.png

«Αν οι ομοσπονδιακοί είχαν ένα από τα τηλέφωνά τους – ειδικά της δεύτερης αυτής γυναίκας, επειδή δεν σβήνει τα μηνύματά της – πιθανότατα θα έβρισκαν συνομιλίες για το φάρμακο και το ‘Πώς μπορώ να πάρω επιπλέον;’» δήλωσε η πηγή.

Σας θυμίζουμε πως ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023. Πέθανε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, σε ηλικία 54 ετών, από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης» και από πνιγμό.

Η πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν ανακρίθηκε από την αρχή καθώς ήταν η Νο1 ύποπτη για προμήθεια κεταμίνης στον αείμνηστο ηθοποιό.

Η δεύτερη που συνδέεται με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι μετά το όνομα της πρώην συζύγου του είναι η Μπρουκ Μιούλερ.

Η 46χρονη είχε διάφορα προβλήματα με κατάχρηση ουσιών κατά τη διάρκεια των ετών ενώ τον Ιούλιο του 2011, υποβλήθηκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Μάθιου Πέρι: Η ακριβής αιτία θανάτου του ηθοποιού - Η ανακοίνωση της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας

Μάθιου Πέρι - 28/10/2023: Η μέρα που χάσαμε όλοι έναν «φίλο» μας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved