Μόνικα Μπελούτσι: «Έχω δεθεί με την Ελλάδα... Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου» - Η υπόσχεση που έδωσε!
Hollywood

Μόνικα Μπελούτσι: «Έχω δεθεί με την Ελλάδα... Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου» - Η υπόσχεση που έδωσε!

Η Μόνικα Μπελούτσι λατρεύει τη χώρα μας και με κάθε ευκαιρία το βροντοφωνάζει! 

Μιλώντας στον Alpha και έχοντας επισκεφθεί σχετικά πρόσφατα την Ελλάδα για την εμφάνισή της στο Ηρώδειο με αφορμή έναν μονόλογο για τη Μαρία Κάλλας, η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός δεν έκρυψε τη χαρά της που έχει δεσμούς με την Ελλάδα.

Μόνικα Μπελούτσι: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς στο οποίο ορκίζεται στα 59 της!

bellucci.jpg

«Είναι μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ… Διότι αυτό το θέατρο με έκανε να ζήσω ένα όνειρο. Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που είχαν την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την παράσταση… με τις επιστολές και τις μνήμες της Μαρίας Κάλλας σε ένα θέατρο με τέσσερις χιλιάδες θεατές κάθε βράδυ. Ήταν μία μαγική στιγμή, με το φεγγάρι και τους ανθρώπους γεμάτους θαλπωρή.

Ένιωσα μεγάλη ζεστασιά ολόγυρά μου, η οποία μου έδωσε τη δύναμη να παίξω διότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα σε ένα θέατρο με τόσο πολύ κόσμο. Ένιωσα μία μοναδική συγκίνηση».

Όσο για τους δεσμούς της με τη χώρα μας, η Μόνικα Μπελούτσι παραδέχτηκε: «Η Ελλάδα είναι μία χώρα, με την οποία έχω δεθεί πολύ έντονα. Έχει ένα θαυμάσιο φως, το οποίο μου θυμίζει το φως της Ρώμης, που αγαπώ όσο κανένα άλλο. Έπειτα είναι και οι άνθρωποι. Θεωρώ ότι εσείς, οι Έλληνες, είστε πολύ κοντά στην ιταλική κουλτούρα. Στην Ελλάδα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου».

Στη συνέχεια η Μόνικα Μπελούτσι υποσχέθηκε ότι θα επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα με την πρώτη ευκαιρία. «Μόλις μπορέσω σίγουρα δεν θα διστάσω, διότι έζησα μία από τις ωραιότερες εμπειρίες, την οποία θα κρατήσω σε όλη μου τη ζωή ως παντοτινή ανάμνηση».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved