Κέβιν Κόστνερ: Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βλέπεις τα παιδιά σου να πετυχαίνουν
Hollywood

Κέβιν Κόστνερ: Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βλέπεις τα παιδιά σου να πετυχαίνουν

Έχοντας βάλει χρήματα από την τσέπη του για να υποστηρίξει ένα όραμα στο οποίο πίστευε εδώ και 36 χρόνια, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Κέβιν Κόστνερ τον περασμένο Μάιο παρουσίασε στο φεστιβάλ των Καννών το πρώτο μέρος του «Ορίζοντας: Ενα αμερικανικό έπος» (Horizon An American Saga), ενός τετράπτυχου έπους που επιστρέφει στην εποχή που με πολύ αίμα χυμένο έμπαιναν τα θεμέλια των Αμερικανών στην Αγρια Δύση.

Υπήρξαν ταινίες γουέστερν που σας ενέπνευσαν στον «Ορίζοντα»;

«Με ενέπνευσαν αρκετές· η “Αιχμάλωτος της ερήμου" και ο “Ανθρωπος που σκότωσε τον Λίμπερτι Βάλανς” του Τζόν Φορντ, ο “Γίγας” του Τζορτζ Στίβενς, που δεν είναι ακριβώς γουέστερν αλλά μοιάζει. Μπορώ να απαριθμήσω πολλές αναφορές μου στον “Ορίζοντα”, πράγματα άλλων που ξεδιάντροπα έβαλα στην ταινία και το λέω αυτό γιατί αν όλοι αυτοί οι δημιουργοί ήταν μπροστά μου θα τους έσφιγγα το χέρι και θα τους έλεγα πόσο με έχουν επηρεάσει και πόσα τους οφείλω. Αν αυτό το θεωρήσετε αντιγραφή ΟΚ. Αν όμως το θεωρήσετε μια γιορτή προς κάτι που εκτιμώ πολύ, τότε ακόμα καλύτερα».

Κάννες 2024-Κέβιν Κόστνερ: Καρέ καρέ η στιγμή που «λύγισε», τα δάκρυα & το χειροκρότημα των 7 λεπτών

kevincostner_1718812753_3393969827726102869_489562384.jpg

Είστε καλός καβαλάρης;

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καουμπόι, φυσικά, θα έλεγα ότι είμαι ένας κοινός καβαλάρης. Γνωρίζω ποιοι είναι σπουδαίοι καβαλάρηδες. Δεν φοβάμαι να καβαλήσω ένα άλογο, πολύ πιθανόν να δείχνω ότι ξέρω τι κάνω αλλά έχω επίγνωση του ποιος είμαι και δεν παριστάνω ποτέ κάτι που δεν είμαι».

Στις Κάννες βρίσκεστε με την οικογένειά σας. Πώς συνδυάζετε τον επαγγελματία Κέβιν Κόστνερ με τον οικογενειάρχη Κέβιν Κόστνερ;

«Νιώθω υποχρέωση εφ’ όρου ζωής στα παιδιά μου. Το πώς διεξάγω την επαγγελματική ζωή μου είναι σημαντικό γιατί έτσι τα παιδιά μου μπορούν να δουν πώς συμπεριφέρομαι. Βέβαια, ενώ τώρα εργάζομαι, τα παιδιά μου είναι εκεί έξω και ψαρεύουν (γέλια)... Σοβαρά όμως, αυτό που κάνουμε, η δουλειά μας, είναι αυτό που αφήνουμε πίσω μας. Και ελπίζω ότι τα παιδιά μου θα βρουν τη δουλειά που θα αγαπήσουν. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βλέπεις τα παιδιά σου να πετυχαίνουν. Ακόμα και όταν ήταν μικρά και τα έβλεπα σε σχολικές παραστάσεις, ακόμα και τότε η χαρά που ένιωθα ήταν τεράστια. Ο γιος μου είναι στην ταινία μου. Προσπαθώ να μη δίνω στα παιδιά μου ρόλους που ξέρω ότι σοβαροί ηθοποιοί θέλουν. Αλλά όταν έχω την ευκαιρία να τους βάλω κάπου, είναι κυρίως επειδή θέλω να βρίσκονται κοντά μου. Μου λείπουν. Τα παγιδεύω. Τους δίνω μικρά πράγματα να κάνουν».

Πηγή Βήμα

Το «πικρό» διαζύγιο του Κέβιν Κόστνερ! Με νέα αγωγή η εν διαστάσει σύζυγός του ζητά και άλλα λεφτά!

Κέβιν Κόστνερ: Ηθοποιός και… δεινός επιχειρηματίας

Δείτε διάσημους σταρ της σόουμπιζ σε φωτογραφίες από την εφηβεία τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved