Αλέν Ντελόν: Στο πλευρό του οι 2 γιοι του, πιο αγαπημένοι από ποτέ - Τι συμβαίνει με την κόρη του;
Hollywood

Αλέν Ντελόν: Στο πλευρό του οι 2 γιοι του, πιο αγαπημένοι από ποτέ - Τι συμβαίνει με την κόρη του;

Ο Anthony και ο Alain-Fabien Delon βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους, παρά τη σύγκρουση και την αντιπαλότητα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την αδερφή τους. 

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίος μήνες η οικογένεια Delon απασχολεί αρκετά συχνά την επικαιρότητα με τα προβλήματά της, τις νομικές υποθέσεις, καθώς και τις συγκρούσεις μεταξύ των μελών της.

Τι συμβαίνει με τον Ντελόν; Το οπλοστάσιο που είχε σπίτι του - Βρέθηκαν 72 όπλα & 3.000 φυσίγγια

delon.jpg

Η οικογένεια Ντελόν πριν ξεκινήσει ο πόλεμος μεταξύ των μελών της.

Μάλιστα, η κόρη του Alain Delon, Anouchka επιτίθεται σκληρά στους δύο αδελφούς της Anthony Delon και Alain-Fabien μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Anouchka ήθελε να επαναπατριστεί ο πατέρας της στην Ελβετία για θεραπεία, αλλά τα δύο αδέλφια της δε το δέχονταν, θεωρώντας πως εκείνη ήθελε να χειραγωγήσει έμμεσα τον πατέρα τους για οικονομικούς λόγους.

Η κατάσταση αυτή όμως, φαίνεται πως έφερε τα δύο ετεροθαλή αδέλφια Anthony Delon και Alain-Fabien ακόμα πιο κοντά, ενώ όπως αποκάλυψαν και οι ίδιοι η σχέση με τον πατέρα τους είναι καλύτερη από ποτέ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που κοινοποίησε ο 59χρονος γιος του Alain Delon, βγάζει βόλτα τα δύο σκυλιά του στο κτήμα Douchy, όπου μένει ο πατέρας του.

delon.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved