Hollywood

«Είχα μηδέν χρήματα» - Έτσι έχασε 18 εκατομμύρια δολάρια η Σάρον Στόουν

Η Σάρον Στόουν έζησε τραγικές στιγμές, χάνοντας πολλά εκατομμύριχα δολάρια. Η ίδια, περιγράφει όσα έζησε μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, το 2001 και συγκλονίζει με τα όσα λέει.

Η Σάρον Στόουν μιλά στο Hollywood Reporter και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης.

«Είχα αποταμιεύσει 18 εκατομμύρια δολάρια λόγω όλης της επιτυχίας μου, αλλά όταν επέστρεψα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, όλα είχαν φύγει. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου, όλα ήταν στα ονόματα άλλων ανθρώπων.

Είχα μηδέν χρήματα. Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι είχα μετενσαρκωθεί στο ίδιο μου σώμα. Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με έφεραν πίσω. Αιμορραγούσα στον εγκέφαλό μου για εννέα ημέρες, έτσι ο εγκέφαλός μου έπεσε στο μπροστινό μέρος του προσώπου μου. Δεν ήταν τοποθετημένο στο κεφάλι μου εκεί που ήταν πριν. Και ενώ συνέβαινε αυτό, όλα άλλαξαν», είπε η Σάρον Στόουν.

Σάρον Στόουν: Ποζάρει με την 91χρονη μητέρα της και την αποθεώνει στο Instagram

Και συνέχισε: «Η όσφρησή μου, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια. Τα πράγματα ήταν τεντωμένα και έβλεπα χρωματικά σχέδια. Πολλοί πίστευαν ότι θα πέθαινα. Αποφάσισα να μην μείνω κολλημένη στην πικρία ή στον θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν έχετε πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη είναι το μέγεθος ενός κόκκου μουστάρδας, θα επιβιώσετε».


Όσο για τα παιδικά της χρόνια είπε: «Ο μπαμπάς μου έβγαζε 14.000 δολάρια το χρόνο και είχε τέσσερα παιδιά και θεωρούμασταν πλούσιοι στην κοινότητά μας επειδή είχα σχολικά παπούτσια και παπούτσια για παιχνίδι. Μεγάλωσα σε ένα μέρος χωρίς φανάρια. Υπήρχαν 87 άτομα στην τάξη μου. Τα παιδιά οδήγησαν τα τρακτέρ τους στο σχολείο αφού έκαναν τις δουλειές τους. Αλλά ξέρετε τι, μόλις έμαθα ότι έχω βασιλικό γαλλικό αίμα. Μόλις έκανα αυτή την εκπομπή στο PBS, Finding Your Roots , και αποδεικνύεται ότι είμαι συγγενής με τον Καρλομάγνο. Είμαι από μια μακρά σειρά βασιλιάδων στη Γαλλία».

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιο βίντεο -Όταν η Μιμή Ντενίση συνάντησε τηλεοπτικά τη Sharon

Η στιγμή που οι γιατροί δεν πίστεψαν ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Sharon: «Κοιμάμαι οκτώ ώρες κάθε βράδυ για να μην παθαίνω κρίσεις επιληψίας»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved