Home Alone: Απογοητευμένοι οι fans! Η βίλα των MακΚάλιστερ δεν υπήρξε ποτέ-Πού γυρίστηκε η ταινία;

Home Alone

Hollywood

Home Alone: Απογοητευμένοι οι fans! Η βίλα των MακΚάλιστερ δεν υπήρξε ποτέ-Πού γυρίστηκε η ταινία;

Είναι γεγονός! Νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν πως η αγαπημένη ταινία Home Alone δε γυρίστηκε ποτέ στη βίλα των Μακάλιστερ.

Αν και η ταινία γυρίστηκε το 1990, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει το θρυλικό σπίτι με τα πέντε υπνοδωμάτια και τα έξι μπάνια, το οποίο πωλήθηκε για δεύτερη φορά στην τιμή των 5,25 εκατ. δολαρίων.

Home Alone: Πωλείται το εμβληματικό σπίτι της «οικογένειας Μακάλιστερ» - Πώς θα γίνει δικό σου;

Για όσους δεν έχουν δει την ταινία Home Alone ο 8χρονος Kevin McCallister, τον οποίο υποδύεται ο Macaulay Culkin, ξεχάστηκε από την οικογένειά του σε αυτό το υπέροχο σπίτι στην πόλη Winnetka του Ιλινόις.

“Αυτό το σπίτι τα έχει όλα. Είναι εμβληματικό, γεμάτο σύγχρονες ανέσεις και σε μια από τις καλύτερες γειτονιές της χώρας”, τόνισε η McKenna στο PEOPLE, η γυναίκα η οποία ασχολήθηκε με την πώληση του συγκεκριμένου ακινήτου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πλέον το ακίνητο δεν έχει καμία σχέση με το σπίτι που παρουσιάζεται στη χριστουγεννιάτικη ταινία Home Alone, καθώς είναι πλήρως ανακαινισμένο, μοντέρνο και μίνιμαλ.

Βέβαια, νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποκάλυψαν πως για ορισμένες από τις πιο εμβληματικές σκηνές της ταινίας Home Alone, όπως οι κλασικές σκηνές από τα δωμάτια και το υπόγειο, δεν χρησιμοποιήθηκαν οι χώροι του σπιτιού αλλά ένα διαφορετικό στούντιο, το οποίο ήταν ολόιδιο με το εσωτερικό του σπιτιού.

Προφανώς το συνεργείο χρειαζόταν μεγαλύτερο χώρο για τα γυρίσματα της ταινίας.

Διαβάστε επίσης:

Home Alone: Ο Τζο Πέσι θυμάται ακόμα τα σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι που απέκτησε στα γυρίσματα

27 χρόνια μετά: Αυτός είναι ο λόγος που ο Κέβιν έμεινε... Μόνος Στο Σπίτι

«Home Alone» τότε και… τώρα. Πόσο άλλαξαν οι πρωταγωνιστές;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved