Hollywood

Τζούλια Ρόμπερτς: Γιατί έχει απαγορεύσει στον αδερφό της να μιλά δημόσια για εκείνη;

Δυστυχώς, η Τζούλια Ρόμπερτς δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις με τον αδερφό της, Έρικ Ρόμπερτς, καθώς του έχει απαγορεύσει ακόμα και να αναφέρεται σε εκείνη δημόσια. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Έρικ Ρόμπερτς αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν του επιτρέπεται να συζητά δημόσια για τη διάσημη αδελφή του, Τζούλια Ρόμπερτς, όπως και για την κόρη του, την επιτυχημένη ηθοποιό, Έμμα Ρόμπερτς.

Η αποκάλυψη της Julia Roberts για τον Richard Gere: «Τον παρακάλεσα για να συνεργαστούμε»

Όπως ανέφερε και ο ίδιος η σχέση τους ξεκίνησε να "διαλύεται" από πολύ παλιά, όταν εκείνος πάλευε με τον εθισμό και χώρισε από την ηθοποιό Κέλι Κάνινγκχαμ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Τζούλια Ρόμπερτς τότε είχε αναλάβει όλα τα νομικά έξοδα για τον χωρισμό του αδερφού της από την πρώην σύζυγό του, όπως και για την κηδεμονία της κόρης τους, της Έμμα Ρόμπερτς.

Instagram / emmaroberts

«Με πλημμυρίζει με περηφάνια και απλά λέω, ‘Ω Θεέ μου, να ‘τη πάλι’. Και είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι ο μπαμπάς της, γιατί τα σπάει», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Έρικ Ρόμπερτς για την κόρη του, ενώ για την αδερφή του αποκάλυψε στο podcast Still Here Hollywood:

«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτήν. Δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτήν».

Διαβάστε επίσης:

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Τζούλια Ρόμπερτς

Love is in the air! 9+1 celebs που παντρεύτηκαν κοινούς θνητούς

Μάθιου Πέρι: Έξι Φιλαράκια, ένας άρρωστος – Οι εθισμοί και το ειδύλλιο με την Τζούλια Ρόμπερτς!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved