Ο «Μπράντον» έχασε την «Μπρέντα» & δηλώνει σοκαρισμένος! Τα τρυφερά λόγια του για την Σάνεν Ντόχερτι
Hollywood

Ο «Μπράντον» έχασε την «Μπρέντα» & δηλώνει σοκαρισμένος! Τα τρυφερά λόγια του για την Σάνεν Ντόχερτι

Συντετριμμένος από τον χαμό της Σάνεν Ντόχερτι, της Μπρέντα από το «Beverly Hills» είναι ο Μπράντον της θρυλικής νεανικής σειράς, ο κατά κόσμον Τζέισον Πρίσλεϊ

Η Σάνεν Ντόχερτι πάλευε για πολλά χρόνια με τον καρκίνο που συνεχώς έκανε μεταστάσεις και ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Πριν από μερικούς μήνες είχε υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου από το κεφάλι και κατάφερε να βγει και από εκεί νικήτρια.

Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι: Χαρίζει τα προσωπικά της πράγματα προετοιμάζοντας τον θάνατο της

theshando_1701613755_3249694173383414398_51364284.jpg

Όχι, όμως, για πολύ! Η είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα (14/7) ότι άφησε την τελευταία της πνοή, γέμισε με θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και όλους όσοι την αγάπησαν. Ανάμεσά τους και τον Τζέισον Πρίσλεϊ ο οποίος έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία από την εποχή που μεσουρανούσαν (στα 90s) λόγω της επιτυχημένης νεανικής σειράς.

Στη λεζάντα έγραψε για τη Σάνεν Ντόχερτι που έχασε τη μάχη στα 53 της χρόνια: «Σοκαρισμένος και λυπημένος που άκουσα για τον θάνατο της φίλης μου Σάνεν. Ήταν δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτή τη σκοτεινή στιγμή».

https://www.instagram.com/p/C9aESL4pyKz/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved