Μπομπ Νιούχαρτ: Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του Bing Bang Theory στα 94 του χρόνια!
Hollywood

Μπομπ Νιούχαρτ: Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του Bing Bang Theory στα 94 του χρόνια!

Σε ηλικία 94 ετών έφυγε από τη ζωή ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Μπομπ Νιούχαρτ. 

Ο Jerry Digney, εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, δήλωσε ότι ο Νιούχαρτ πέθανε την Πέμπτη στο Λος Άντζελες μετά από επιπλοκές που παρουσίασε στην υγεία του.

Ο Νιούχαρτ, που τον θυμόμαστε καλύτερα μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους δύο επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών της δεκαετίας του 1970 και του 1980 που έφεραν το όνομά του, ξεκίνησε την καριέρα του ως standup comedian στα τέλη της δεκαετίας του 1950.

Έγινε δημοφιλής όταν οι ιστορίες που είχε να διηγηθεί με κωμικό τρόπο αποτυπώθηκαν σε βινύλιο το 1960 ως "The Button-Down Mind of Bob Newhart", το οποίο κέρδισε ένα βραβείο Grammy ως άλμπουμ της χρονιάς.

Ενώ άλλοι κωμικοί της εποχής, συμπεριλαμβανομένων των Lenny Bruce, Mort Sahl, Alan King και Mike Nichols και Elaine May, έκαναν σάτιρα «χρησιμοποιώντας» τα σύγχρονα ήθη, ο Newhart έμοιαζε να έχει μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στη δουλειά του. Η οπτική του ήταν μοντέρνα, αλλά σπάνια ήταν επιθετικός και καταγγελτικός. Του άρεσε στις εμφανίσεις του να χρησιμοποιεί ένα τηλέφωνο, με το οποίο συνήθιζε να προσποιείται ότι συνομιλεί με κάποιον στην άλλη άκρη της γραμμής, κάνοντας σάτιρα...

https://www.instagram.com/reel/C9k7hdVysWQ/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved