Γιούλια Βλάσοβα: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Τζόνι Ντεπ; 33χρόνια νεότερη & του έκλεψε την καρδιά

Instagram / johnnydepp & im__iuliia

Hollywood

Γιούλια Βλάσοβα: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Τζόνι Ντεπ; 33χρόνια νεότερη & του έκλεψε την καρδιά

Δύο χρόνια μετά τη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της νέας του συντρόφου.

Ο 61χρονος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως βρίσκεται σε σχέση με μία γυναίκα κατά 33 χρόνια νεότερη, τη Γιούλια Βλάσοβα, μοντέλο και αισθητικός από τη Ρωσία.

Ο Τζόνι Ντεπ γίνεται 61! Η πολυτάραχη ζωή του, οι σπουδαίοι ρόλοι & οι γυναίκες που τον στιγμάτισαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail πρόκειται για κάτι αρκετά περιστασιακό, το οποίο όμως έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό.

undefined

Ο Τζόνι Ντεπ και η Γιούλια Βλάσοβα γνωρίστηκαν στην Πράγα τον Αύγουστο του 2021, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι και από τότε περνούν αρκετό χρόνο στο Λονδίνο, τον τόπο διαμονής του διάσημου ηθοποιού.

Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι' αυτή τη σχέση, το μοντέλο είχε κοινοποιήσει ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου το ζευγάρι ακουμπούσε τα χέρια του στα πόδια του άλλου.

«Είναι ένας άνθρωπος απίστευτα ταλαντούχος και εμπνέει», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Γιούλια Βλάσοβα, η οποία λίγες μέρες αργότερα έκανε έκκληση ώστε οι φίλοι της να μη δώσουν περισσότερες πληροφορίες στους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή.

vlasova-depp-podia.jpg.jpg

«Φίλοι, σας ζητώ να αποφύγετε να δώσετε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους σχετικά με εμένα και την προσωπική μου ζωή. Η κατανόηση και ο σεβασμός σας για την ιδιωτική μου ζωή θα εκτιμηθεί».

Δείτε στην παρακάτω gallery τη νέα σύντροφο του διάσημου ηθοποιού:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved