George και Amal Clooney: Ποιο είναι το μυστικό τους για έναν επιτυχημένο γάμο;
Hollywood

George και Amal Clooney: Ποιο είναι το μυστικό τους για έναν επιτυχημένο γάμο;

Ο George και η Amal Clooney είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια παγκοσμίως. Πώς έχουν καταφέρει όμως να διατηρήσουν έναν ευτυχισμένο γάμο;

Μία πηγή αρκετά κοντά στο ζευγάρι, αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό του George και της Amal Clooney που τους βοηθά να παραμένουν ερωτευμένοι από το 2013 μέχρι και σήμερα.

George Clooney: Το νέο επαγγελματικό βήμα που κανείς δεν περίμενε!

george-clooney.jpg

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον διάσημο ηθοποιό να "λιώνει" με ένα χαμόγελο της συζύγου του και μητέρας των παιδιών του.

Η πηγή δήλωσε στο περιοδικό Heat: “Ένας από τους μεγάλους λόγους που η Amal και ο George δουλεύουν τόσο καλά μαζί είναι επειδή είναι ανεξάρτητα επιτυχημένοι και ασφαλείς στους ξεχωριστούς τομείς τους.

Έχουν επίσης υπέροχες νταντάδες και τα σπίτια τους είναι σαν μίνι θέρετρα. Τις περισσότερες μέρες συναντιούνται το βράδυ για δείπνο και για να τα πούνε, αλλά αν χρειαστεί να δουλέψουν μέχρι το βράδυ ή να πάνε σε μια επαγγελματική συνάντηση, αυτό δεν είναι κάτι που τους αναστατώνει”.

Απ' ό,τι φαίνεται η κατανόηση, η καλή επικοινωνία και ο ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό τους είναι τα μυστικά για έναν ευτυχισμένο γάμο!

Διαβάστε επίσης:

Τζορτζ Κλούνει: Αυτό είναι το μυστικό του για να πείθει τα δίδυμα παιδιά του να κάθονται φρόνιμα

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Μύκονο: Το λαμπερό πάρτι, τα μέτρα ασφαλείας και το γκουρμέ ελληνικό μενού

Τα υπέρογκα ποσά που λαμβάνουν διάσημοι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις - Θα τρίβεις τα μάτια σου!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved