Tom Hanks - Rita Wilson: Γιατί απαγόρευσαν στον γιο τους να συμμετέχει σε reality;
Hollywood

Tom Hanks - Rita Wilson: Γιατί απαγόρευσαν στον γιο τους να συμμετέχει σε reality;

Ο γιος του Tom Hanks και της Rita WilsonChet Hanks, αποκάλυψε πως οι γονείς του του απαγόρευσαν να συμμετέχει σε reality show!

Καλά διαβάσατε! Ο Chet Hanks αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως οι γονείς του δεν του επιτρέπουν να εμφανίζεται σε reality shows, αν και συμφώνησαν να λάβει μέρος στο Surreal Life του MTV.

Τομ Χανκς: Αυτός είναι ο «χρυσός κανόνας» που ακολουθεί για μία ευτυχισμένη ζωή!

Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο ο Chet Hanks πρωταγωνιστεί σε ένα νέο reality όπου ζει σε μια βίλα στην Κολομβία μαζί με τη σταρ των Real Housewives of Atlanta Kim Zolciak, τον Ολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ Johnny Weir και την τραγουδίστρια Macy Gray.

“Σίγουρα έχουν πει [όχι reality TV] όσον αφορά τα τυπικά reality shows. Όταν προέκυψε αυτό, το συζητήσαμε και όλοι συμφώνησαν… όλοι συμφωνήσαμε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά σπουδαία ευκαιρία για μένα και ήταν τέλειο. Ήταν πραγματικά υποστηρικτικοί. Ήμουν ενθουσιασμένος και όλοι ήταν ενθουσιασμένοι", δήλωσε ο Chet Hanks σε πρόσφατη συνέντευξή του στην DailyMail με αφορμή την πρεμιέρα της 1ης σεζόν.

Photo-by-_-on-July-19-2024.-May-be-an-image-of-1-person-suit-and-dinner-jacket..jpg

Instagram / chethanx

"Μου είχαν γίνει προτάσεις για να κάνω ένα reality στο παρελθόν… Μου έχουν γίνει προτάσεις για reality εδώ και πολύ καιρό. Πάντα έλεγα όχι, γιατί όλα τα show στα οποία μου πρότειναν να συμμετάσχω ήταν γεμάτα δράμα, καυγάδες, κουτσομπολιά, ξέρετε… απλά πολύ αρνητικά".

Και συνέχισε λέγοντας: “Και αυτό είναι το πρώτο reality show… αυτό είναι το πρώτο που δεν είναι τέτοιου είδους show. Έχει να κάνει περισσότερο με τις προσωπικές σχέσεις και το να δείξεις στους ανθρώπους μια διαφορετική πλευρά σου, την προσωπική σου ανάπτυξη και το να είσαι ανοιχτός και ευάλωτος”.

Διαβάστε επίσης:

Τομ Χανκς: Η απίστευτη ιστορία της γνωριμίας του με τη Σερ, ως υπάλληλος ξενοδοχείου το 1970

O ενθουσιασμός του Πασχάλη με τον Τομ Χανκς, οι selfies και η φιλία Μάστορα-Ρίτα Γουίλσον

Tom Hanks στο Πρωινό: «Σκοπεύουμε να βοηθήσουμε τους φίλους μας στην Ελλάδα»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved