Moore-Willis: Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης - Από την 1η γνωριμία μέχρι την ασθένεια του ηθοποιού

Instagram / demimoore

Hollywood

Moore-Willis: Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης - Από την 1η γνωριμία μέχρι την ασθένεια του ηθοποιού

Τη Demi Moore τη δένει μία βαθιά και δυνατή αγάπη με τον Bruce Willis, γεμάτη ειλικρίνεια και κατανόηση. Μια αγάπη η οποία έχει αποδειχθεί παντοτινή και όλοι μας θα θέλαμε να τη ζήσουμε έστω και μία φορά στη ζωή μας.

Η Demi Moore και ο Bruce Willis γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της ταινίας “Stakeout” τον Αύγουστο του 1987.

Ημέρα του Πατέρα: Η τρυφερή ανάρτηση της Ντέμι Μουρ για τον μπαμπά Μπρους Γουίλις

taloula-willis-(2).jpg

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της για τη συνάντησή τους: «Δεν περίμενα να ερωτευτώ όταν γνώρισα τον Bruce Willis. Μετά τον χωρισμό μου με τον Emilio Estevez είχα αποφασίσει να μείνω έναν χρόνο μόνη. Όταν ο Bruce ήρθε σε μία προβολή με έναν κοινό φίλο και έδειξε ενδιαφέρον για μένα, παρέμεινα ψύχραιμη καθώς είχε τη φήμη του γυναικά. Ωστόσο, όταν μου ζήτησε το τηλέφωνό μου, ξέχασα τον όρκο της… αποχής. Μου τηλεφώνησε την επομένη το πρωί και από τότε μείναμε μαζί. Παντρευτήκαμε ξαφνικά στις 21 Νοεμβρίου του 1987. Αργότερα θυμήθηκα ότι η συνάντησή μας είχε γίνει ακριβώς την ίδια μέρα, την προηγούμενη χρονιά».

Ο έρωτας του ήταν κεραυνοβόλος κι έπειτα από 4 μήνες το ζευγάρι θέλησε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και σε λιγότερο από ένα χρόνο, έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καθώς γεννήθηκε η Rumer.

1676660811299-697659520-willis-(2).jpg

«Ο Bruce βοήθησε να βγάλω αυτό το μωρό από μέσα μου», είχε αποκαλύψει τότε η Demi Moore. «Ήταν εκεί με τα χέρια του. … Είναι το ίδιο παθιασμένος και ενθουσιασμένος με το να είναι πατέρας, όπως και με οτιδήποτε άλλο κάνει».

Μέσα στα επόμενα χρόνια το ζευγάρι απέκτησε και τις άλλες δύο κόρες του, τη Scout και την Tallulah, η οποία έχει διαγνωστεί με αυτισμό.

Ο χωρισμός που μας σόκαρε

Πάρα τη βαθιά αγάπη που τρέφουν μεταξύ τους, ο γάμος τους δυστυχώς διήρκησε μόνο μία δεκαετία, με το ζευγάρι να ανακοινώνει το 1998 ότι θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

«Ακόμα αγαπώ την Demi. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί, και είμαστε πιθανώς τόσο κοντά τώρα όσο ποτέ άλλοτε. Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση απέναντι στα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται. Ο θεσμός έχει παραμεριστεί», είχε αποκαλύψει ο Bruce Willis σε συνέντευξή του.

Demi-Moore-

Πώς συνέχισαν τη ζωή τους;

Το 2005 η Demi Moore αποφάσισε να παντρευτεί τον Ashton Kutcher, ο οποίος στην αρχή ζήλευε αρκετά τον Bruce Willis και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί σε αυτή την κατάσταση. Χώρισαν το 2011.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2009 προχώρησε και ο Bruce Willis τη ζωή του και παντρεύτηκε το μοντέλο Emma Heming, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

undefined

Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Το 2022 η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού ανακοίνωσε στο κοινό του πως ο αγαπημένος τους διαγνώστηκε με άνοια, οπότε θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη δημόσια ζωή.

«Ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή σκέψη ο Bruce αποχωρεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε μαζί. Ο Bruce πάντα μας λέει να απολαμβάνουμε τη ζωή -και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε», ανακοίνωσε η οικογένειά του με την Demi Moore να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.

Διαβάστε επίσης:

Ταλούλα Γουίλις: Έτσι τίμησε τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις σε πρόσφατη εκδήλωση

Γουίλις-Μουρ: Αν και χωρισμένοι, κοιτάζονται σαν ερωτευμένοι! Τα στιγμιότυπα από το σπίτι του σταρ

Ταλούλα: Η αποκάλυψη της 30χρονης κόρης του Μπρους Γουίλις ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved