Affleck-Lopez: Η εικόνα που μας καθήλωσε πάνω στο σκάφος το 2021 όπως είχε τραβηχτεί ξανά το 2001
Hollywood

Affleck-Lopez: Η εικόνα που μας καθήλωσε πάνω στο σκάφος το 2021 όπως είχε τραβηχτεί ξανά το 2001

Η ρήξη είναι οριστική όπως φαίνεται ανάμεσα στη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck καθώς το πιο λαμπερό ζευγάρι παίρνει διαζύγιο!

Ο 51χρονος ηθοποιός και η 55χρονη τραγουδίστρια θα τραβήξουν για άλλη μια φορά χωριστούς δρόμους μετά την αποτυχία μιας τελευταίας προσπάθειας συμφιλίωσης τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι δύο σούπερ σταρ που ακολούθησαν ο καθένας τον δικό του δρόμο, έκαναν οικογένεια, σχέσεις, επιτυχίες και δύο δεκαετίες αργότερα, τα έφερε η μοίρα έτσι ώστε να συναντηθούν ξανά.

Τίτλοι τέλους για το πιο λαμπερό ζευγάρι - Η αίτηση διαζυγίου και η κοινή δήλωση

lopez-afflek4.jpg

Τα έγγραφα διαζυγίου του ζευγαριού «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν παραδοθεί ακόμη», αναφέρει πηγή στην Dailymail.

Πρόσφατα ο Ben Affleck αγόρασε μια νέα έπαυλη20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades την Τετάρτη 24 Ιουλίου, την ημέρα που η Lopez έκλεισε τα 55 της χρόνια. Η εν λόγω αγορά του Affleck στα γενέθλιά της ήταν ένα «μαχαίρι στην καρδιά». «Ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά της Τζένιφερ αυτή η κίνηση» συμπλήρωσε η ίδια πηγή, «Αυτό που ένιωθαν παλιότερα ο ένας για τον άλλον δεν υπάρχει πλέον».

Το λαμπερό πρώην ζευγάρι έχει να εμφανιστεί μαζί από τις 30 Μαρτίου.

Το 2021 κατάφεραν να γίνουν viral με την εικόνα που τράβηξαν πάνω σε σκάφος καθώς η ίδια εικόνα είχε τραβηχτεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λίγους μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία το 2001.

Δείτε την εικόνα:

3342.jpg

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού από τον Μπεν - Η ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας

Λόπεζ–Άφλεκ: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού που θα μπορούσε να βάλει τέλος στα σενάρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved