Hollywood

Τζένιφερ Λόπεζ: Έβαλε ξανά το δαχτυλίδι των αρραβώνων μετά την είδηση του διαζυγίου από τον Άφλεκ

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του διαζυγίου της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ πριν από μερικές ημέρες και εκείνη έκανε μία ακόμη δημόσια εμφάνιση στην οποία όμως επέλεξε να φορέσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Η σούπερ σταρ φωτογραφήθηκε να φοράει τη βέρα της με το εκθαμβωτικό πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δεξί χέρι της, την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη.

Συνδύασε το δαχτυλίδι και την τσάντα της με ένα λουλουδάτο φόρεμα και κόκκινες γόβες καθώς πήγαινε σε μια προβολή του Perelman Performing Arts Center για την παράσταση «Cats: Lloyd Webber», μια επανεκτέλεση του εμβληματικού μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ.

Λόπεζ-Άφλεκ: Ξεκινά η διαδικασία διαζυγίου τους-Πόσα εκατομμύρια θα κοστίσει & στους δύο ο χωρισμός;

Τα έγγραφα του διαζυγίου «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν ακόμη κατατεθεί.

«Οριστικοποίησαν τα χαρτιά του διαζυγίου πριν από έναν μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν», υποστήριξε μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Εκείνη τη στιγμή, θα εκδώσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πώς πάλεψαν για να τα καταφέρουν, αλλά δεν μπόρεσαν. Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν, έχει χαθεί και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», δήλωσε μια άλλη πηγή.

Affleck-Lopez: Η εικόνα που μας καθήλωσε πάνω στο σκάφος το 2021 όπως είχε τραβηχτεί ξανά το 2001

Τίτλοι τέλους για το πιο λαμπερό ζευγάρι - Η αίτηση διαζυγίου και η κοινή δήλωση

Μπεν Άφλεκ: Το μυθικό ποσό που έδωσε για το νέο του σπίτι μια ανάσα από το διαζύγιο με την JLo

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved