Hollywood

Τομ Κρουζ: Θα λάβει μέρος στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων κάνοντας... ελεύθερη πτώση!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η αντίστροφη μέτρηση για την Τελετή Λήξης έχει ήδη ξεκινήσει και οι αθλητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν ένα μετάλλιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 θα έχει αρκετές εκπλήξεις, μία από τις οποίες είναι και ο... Τομ Κρουζ!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Πετρούνιας αποθεώθηκε από τους παίκτες της Εθνικής πόλο στο Ολυμπιακό Χωριό

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος αυτό το διάστημα γυρίζει το «Mission: Impossible 8» στην Ευρώπη, βρέθηκε στο Παρίσι και παρακολούθησε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως και τους αγώνες γυμναστικής και κολύμβησης γυναικών.

Όπως αναφέρει το Variety, ο Τομ Κρουζ, ο οποίος χρίστηκε Ιππότης της Γαλλικής Λεγεώνας της Τιμής την περασμένη εβδομάδα, θα παραδώσει τη σημαία στο Λος Άντζελες για τους Αγώνες του 2028.

Η μεγάλη έκπληξη όμως θα είναι πως ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood θα κάνει ελεύθερη πτώση από την κορυφή του Stade de France για να προσγειωθεί στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου!

Μαζί με αυτή τη φαντασμαγορική ελεύθερη πτώση θα προβληθεί κι ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο οποίο θα απεικονίζεται να μεταφέρει την Ολυμπιακή σημαία από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης:

Πετρούνιας: Η στιγμή που ανέβηκε στο βάθρο για 3η φορά σε Ολυμπιακούς ο «άρχοντας των κρίκων»

Παρίσι 2024: Υπόκλιση στο Twitter για τον μυθικό Λευτέρη Πετρούνια – «Όλη η Ελλάδα σε ευχαριστεί»

«Του φώναξα “κάν’το για τα κορίτσια μας”» - Συγκινεί η Βασιλική Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved