Τζέσικα Άλμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στη Μύκονο & το απίθανο beach wear της
Hollywood

Τζέσικα Άλμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στη Μύκονο & το απίθανο beach wear της

Η Τζέσικα Άλμπα εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στη βάση της στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως όλες τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στη Μύκονο και απολάμβανε υπέροχες και ξεχωριστές διακοπές! 

«Υπέροχες μέρες, γεμάτες από ανθρώπους, μαλλιά μέσα στο αλάτι, θετική αύρα, υπέροχες γεύσεις και γλυκές αναμνήσεις». Αυτά έγραψε η ίδια η διάσημη ηθοποιός ως λεζάντα σε μία σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενη και ευτυχισμένη για όσα είχε ζήσει στη χώρα μας.

Καλομοίρα - Μαριέττα Χρουσαλά: Καρέ καρέ οι βουτιές με τα παιδιά & τους άντρες τους στη Μύκονο

3749_JESSICA_ALBA_2472024.jpg

Φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά με τον σύζυγό της, τον γνωστό Αμερικανό παραγωγό Κας Γουόρεν και τα παιδιά τους, την 16χρονη Honor, την 13χρονη Haven και τον επτάχρονο Hayes.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του έδειξε να απολαμβάνει υπέροχες στιγμές στο νησί, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλίες αλλά και από σκάφος που είχαν νοικιάσει για να επισκέπτονται απομονωμένες αμμουδιές.

Φυσικά, η παρέα γευμάτισε ή δείπνησε στα καλύτερα εστιατόρια του νησιού και διασκέδασε στα πιο φημισμένα μπαρ και κλαμπ της Μυκόνου.

Όσο για τις στυλιστικές εμφανίσεις της Τζέσικα Άλμπα;

Έδειξε να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο μαύρο χρώμα! Ακόμα και στις εμφανίσεις της στην παραλία επέλεγε καφτάνια ή μαγιό στο απόλυτο μαύρο, δίνοντάς μας ιδέες για άψογες εμφανίσεις by the sea.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved