Hollywood

Αλέν Ντελόν: Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η κόρη του 4 μήνες πριν το θάνατό του

Αλέν Ντελόν - Ο παντοτινός γόης του Χόλιγουντ άφησε την τελευταία του πνοή το πρωινό της Κυριακής 18/8. 

Την είδηση της απώλειας έκαναν γνωστή τα παιδιά του μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Τα τελευταία χρόνια, ο Αλέν Ντελόν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και η αρχή έγινε το 2019 όταν υπέστη εγκεφαλικό ενώ το 2022 παρουσίασε λέμφωμα.

Τα τελευταία χρόνια κρατούσε ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και είχε επιλέξει να μην κάνει δημόσια εμφανίσεις. Η κόρη του Ανούσκα είχε μοιραστεί, 4 μήνες πριν τον θάνατό του μια φωτογραφία του στην οποία πόζαρε στην κουζίνα του σπιτιού της.

Φωτεινή Δάρρα για τη γνωριμία με τον Ντελόν: «Κάνει χειραψία στον σύνοδο μου & μου φιλάει το χέρι»

«Παρασκευή πρωί έβγαλα φωτογραφία τον πατέρα μου. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για μια ανάμνηση από τις στιγμές μας. Παίρνοντας πρωινό μαζί του νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη. Είναι μια μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον κόσμο της βαρβαρότητα. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο ατσάλινο γαλάζιο βλέμμα του, ζωηρό, σαν μαχητής, που μου δίνει δύναμη αφάνταστη. Τον δικό μου αθάνατο. Του έδειξα τη φωτογραφία, τη βρήκε όμορφη, τόσο όμορφη που τον ρώτησα αν θα μπορούσα να τη μοιραστώ μαζί σας, με το κοινό του που νοιάζεται για αυτόν. Με τη σύμφωνη γνώμη του λοιπόν, ορίστε. Και στις ανησυχίες σας απαντά: «Μην ανησυχείτε» ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την εικόνα:

Αλέν Ντελόν: Γιατί είχε ζητήσει να φύγει από τη ζωή με ευθανασία;

Αλέν Ντελόν: Οι δύσκολες στιγμές πριν πεθάνει - Η σατανική βοηθός & ο πόλεμος μεταξύ των παιδιών του

Ο Ντελόν στη δίνη σκανδάλου - Είχε θεωρηθεί ύποπτος για τον μυστηριώδη θάνατο του σωματοφύλακά του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved