Αλέν Ντελόν: Και τώρα «σφαγή» για την περιουσία-Η διαθήκη του «ιερού τέρατος» του σινεμά & η κόντρα
2019 Kurt Krieger/Getty Images
Hollywood

Αλέν Ντελόν: Και τώρα «σφαγή» για την περιουσία-Η διαθήκη του «ιερού τέρατος» του σινεμά & η κόντρα

Το ιερό τέρας της Μεγάλης οθόνης Αλέν Ντελόν έσβησε το πρωινό της Κυριακής 18/8 και η είδηση του θανάτου του σε ηλικία 88 ετών έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη. 

Ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον παγκόσμιο κινηματογράφο και η πορεία προς την κορυφή του έφερε τεράστια κέρδη και μία περιουσία εκατομμυρίων ευρώ.

delon.jpg

Αλέν Ντελόν: Γιατί είχε ζητήσει να φύγει από τη ζωή με ευθανασία;

Η τεράστια περιουσία του παντοτινού γόη του σινεμά που περνά στα τρία του παιδιά, Άντονι, Ανούσκα και Αλέν – Φαμπιάν.

Πέρα από τα ακίνητα και τα έργα τέχνης, η περιουσία του Αλέν Ντελόν περιλαμβάνει φυσικά τα δικαιώματα από τις ταινίες του, αλλά και τα προϊόντα με την επωνυμία του από ρούχα μέχρι γυαλιά, αρώματα, τσάντες κ.τ.λ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουν ήδη τα γαλλικά ΜΜΕ, ο κίνδυνος να επανέλθει στο προσκήνιο η άγρια κόντρα μεταξύ των κληρονόμων του είναι ορατός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Monde» ο μικρότερος γιος του Αλέν – Φαμπιάν, η μοναχοκόρη του Ανούσκα και ο μεγαλύτερος γιος του, Άντονι, είχαν έρθει σε ρίξη και μάλιστα σχετικά πρόσφατα.

Το ρεπορτάζ παρουσιάζει τη διαμάχη των τριών απογόνων του σαν πόλεμο που θα ξεσπάσει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με απρόβλεπτες συνέπειες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved