Αλέν Ντελόν: Πού θα γίνει η κηδεία του; Η τελευταία του επιθυμία
(c)2017 Lucian Nuta Photography
Hollywood

Αλέν Ντελόν: Πού θα γίνει η κηδεία του; Η τελευταία του επιθυμία

Ο Αλέν Ντελόν είχε ζητήσει όταν θα φύγει από την ζωή να ταφεί στο κτήμα του στο χωριό Ντουσί στο οποίο πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Γαλλικά μέσα αναφέρουν πως έχει υποδείξει και το σημείο στο οποίο επιθυμούσε να γίνει η τελευταία του κατοικία.

Ο αστέρας του γαλλικού κινηματογράφου στη διαθήκη του έχει επίσης ζητήσει να μην του αποδοθεί καμία επίσημη τιμή μετά θάνατον.

Έξω από το σπίτι του ηθοποιού θαυμαστές αλλά και συνεργάτες του αποτίουν φόρο τιμής από την ανακοίνωση του θανάτου του.

Την ίδια στιγμή, τα παιδιά του Ντελόν μπορεί να προχώρησαν μαζί στην κοινή ανακοίνωση του θανάτου του αλλά από το 2023 οι σχέσεις τους κάθε άλλο παρά αρμονικές είναι.

Η Άνουσκα, η κόρη στην οποία ο Ντελόν είχε ιδιαίτερη αδυναμία, βρέθηκε απέναντι στα αδέλφια της Αντονί και Αλάν Φαμπιάν που αποφάσισαν έναν χρόνο πριν τον θάνατο του ηθοποιού να σταματήσουν τη θεραπεία που έπαιρνε για να αντιμετωπίσει το λέμφωμα.

Αλέν Ντελόν: Τα σπάνια στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, το μακρινό 1998

delon-mpampas-kai-gios-2.jpg

Η ρήξη ανάμεσά τους έγινε σύντομα πρώτο θέμα στα γαλλικά tabloid.

«Τον βάζω στο κρεβάτι, τον σηκώνω, τον βάζω στην αναπηρική καρέκλα, του φτιάχνω φαγητό, κάθομαι μαζί του, πολλές φορές με βρίζει γιατί είναι… Είμαι εδώ για ένα σκοπό τίμιο. Θέλω να βοηθήσω τον πατέρα μου. Θέλω να βελτιώσω την καθημερινότητά του», είχε πει ο γιος του, Αλάν.

Τα δύο αδέλφια κατηγορούν την αδελφή του Άνουσκα που μένει μόνιμα στην Ελβετία πως άφησε τον πατέρα τους στην τύχη του και πως προσπάθησε να τον πάρει μακριά από το σπίτι στο οποίο ήθελε να μείνει για πάντα.

Η ίδια τους κατηγόρησε πως στέρησαν από τον πατέρα τους μία επιβεβλημένη για την επιβίωσή του θεραπεία.

«Είναι σοβαρά άρρωστος, και αυτό αφορά μόνο την οικογένειά του και κανέναν άλλο, κάνει εδώ και χρόνια τσεκ απ κάθε δύο μήνες και τον Αύγουστο ήταν ακόμη ένα προγραμματισμένο. Αλλά ο αδελφός μου επιθετικά αρνήθηκε να γίνει».

Οι υποψίες για το νόθο παιδί του ηθοποιού

Πολύς λόγος γίνεται και για τον Αρί Μπουλόνι, ο οποίος μέχρι το 2023 όταν και βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Παρίσι από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ισχυριζόταν πως ήταν νόθο παιδί του Ντελόν.

Ο ηθοποιός ποτέ δεν τον αναγνώρισε αλλά ο Αρί μεγάλωσε και ουσιαστικά υιοθετήθηκε από την μητέρα του Ντελόν και τον δεύτερο σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης:

Στη δίνη σκανδάλου - Είχε θεωρηθεί ύποπτος για τον μυστηριώδη θάνατο του σωματοφύλακά του

Έφυγε από τη ζωή ο Αλέν Ντελόν στα 88 του χρόνια! Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

«Θα μπορούσα να την αγαπήσω σε μια στιγμή»-Όταν ο Αλέν Ντελόν θαμπώθηκε από τα μάτια της Καρέζη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved