Νέα μπλεξίματα για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ - Παραπέμπεται σε δίκη και για τον βιασμό της Αρνούλ
Hollywood

Νέα μπλεξίματα για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ - Παραπέμπεται σε δίκη και για τον βιασμό της Αρνούλ

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, που θα δικαστεί τον Οκτώβριο με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης δύο γυναικών κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, κινδυνεύει τώρα και με δεύτερη δίκη, καθώς η εισαγγελία του Παρισιού εισηγήθηκε να προσαχθεί ενώπιον ποινικού δικαστηρίου για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση της ηθοποιού Σαρλότ Αρνούλ.

Η εισαγγελία ανέφερε ότι στις 14 Αυγούστου ζήτησε την παραπομπή του Γάλλου ηθοποιού σε δίκη για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση της 28χρονης Αρνούλ, στις 7 και 13 Αυγούστου 2018, στο σπίτι του στο Παρίσι. Ο 75χρονος ηθοποιός ήταν υπό έρευνα για αυτήν την υπόθεση από τον Δεκέμβριο του 2020, μετά την καταγγελία που είχε υποβάλλει σε βάρος του η νεαρή ηθοποιός.

Ζεράρ Ντεπαρτιέ: Από τη δόξα στον «βούρκο» - Αυτή είναι η εγκληματική ζωή του διάσημου ηθοποιού

Gerard-Depardieu-s.jpg

Θυμίζουμε ότι σε μια ανοιχτή επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Le Figaro τον Οκτώβριο του 2023 ο Ντεπαρντιέ, που έχει κατηγορηθεί και από άλλες γυναίκες, αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει οτιδήποτε επιλήψιμο.

«Ποτέ των ποτών δεν κακοποίησα γυναίκα. Μια γυναίκα ήρθε στο σπίτι μου μια πρώτη φορά, με ελαφρύ βήμα και ανέβηκε με τη θέλησή της στο δωμάτιό μου. Σήμερα λέει ότι βιάστηκε. Δεν υπήρξε ποτέ μεταξύ μας ούτε εξαναγκασμός, ούτε βία», ανέφερε τότε σχολιάζοντας τις καταγγελίες της Αρνούλ.

Διαβάστε επίσης:

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση - «Την άρπαξε και τη χούφτωσε στο στήθος»

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση – «Άπλωσε τα ξερά του σε όλο μου το κορμί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved