Άσλεϊ Παρκ - Η Μίντι από το Emily in Paris έχει ζήσει το δικό της δράμα - Λευχαιμία και σηπτικό σοκ
Hollywood

Άσλεϊ Παρκ - Η Μίντι από το Emily in Paris έχει ζήσει το δικό της δράμα - Λευχαιμία και σηπτικό σοκ

H Άσλεϊ Παρκ, η οποία έγινε γνωστή στο κοινό παγκοσμίως μέσω του ρόλου της Μίντι στο Emily in Paris, μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν.

Η 33χρονη ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν πολλές δυσκολίες, καθώς πάλεψε με δύο απειλητικές για τη ζωή της ασθένειες. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα προβλήματα υγείας της και πραγματικά συγκλονίζει με τα όσα είπε.

H μάχη με τη λευχαιμία σε ηλικία 15 ετών

Η Άσλεϊ διαγνώστηκε με καρκίνο του αίματος στην εφηβεία της, ωστόσο καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια καθώς αρχικά πίστευε ότι τα συμπτώματά της οφείλονταν μόνο στην ανάπτυξη. Μιλώντας στο podcast «My First Time», είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι τόσο τρελό να είμαι η γυναίκα που είμαι τώρα, είναι ένας πλήρης κύκλος. Ήταν ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα όταν διαγνώστηκα. Χόρευα και συμμετείχα σε πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες και αργούσα σε όλα τα μαθήματά μου επειδή δεν μπορούσα να ανέβω εγκαίρως τις σκάλες. Είχα μελανιές παντού και είχα χάσει τόσο πολύ βάρος. Αλλά όλοι αλλάζουν όταν είσαι 15 ετών. Έλεγα: "Ωραία, η αναπτυξιακή μου έξαρση φταίει, χάνω όλο το βρεφικό μου λίπος"».

Όταν αποφάσισε να επισκεφθεί τον παιδίατρο του σχολείου όπου έκανε μία εξέταση αίματος, ο γιατρός της είπε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Η Άσλεϊ κατέληξε τελικά να περάσει 8 μήνες εκεί, ενώ η θεραπεία που έκανε είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα μαλλιά της.

Emily in Paris 4: Αυτά είναι τα looks των πρωταγωνιστών που θα λατρέψεις στη νέα σεζόν!

ashleyparklady_1724198169_3439145970943393258_54428260.jpg

Μια νέα αγάπη γεννήθηκε

Εν μέσω αυτής της θεραπείας, η Άσλεϊ κέρδισε μια ευχή από το Make A Wish Foundation, όπου επέλεξε να πάει στη Νέα Υόρκη για να λάβει μέρος σε μια παράσταση στο Broadway.

Κι εκεί ήταν που μαγεύτηκε, και αποφάσισε να ακολουθήσει μια καριέρα στο μουσικό θέατρο, με την ηθοποιό αποφασισμένη πλέον να μην αφήσει την ασθένειά της να την καθορίσει και να την εμποδίσει να ακολουθήσει τα όνειρά της.

Κατάφερε να πρωταγωνιστήσει ως Millie Dillmount στην παραγωγή του γυμνασίου της Thoroughly Modern Millie , φορώντας περούκες φτιαγμένες από τα δικά της μαλλιά κατά τη διάρκεια της παράστασης.

«Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο το αποφάσισα: "Δεν θέλω να με καθορίζει αυτό και μια μέρα θα έχω ξανά μακριά μαλλιά και ο κόσμος δεν θα έχει ιδέα τι έχω περάσει’" Αλλά είναι κάτι που με έχει καθορίσει, παρόλο που δεν το θέλω. Είχα την ενήλικη μορφή λευχαιμίας, η οποία είναι πιο έντονη και εξαπλώνεται πιο γρήγορα. Αλλά το βλέπω ως ευλογία γιατί, αντί για ένα πρωτόκολλο τριετούς θεραπείας, ήταν πραγματικά δυναμικό», είπε στην ίδια συνέντευξη.

Άσλεϊ Παρκ: Η συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε, το σηπτικό σοκ και ο κίνδυνος για τη ζωή της

ashleyparklady_1724347766_3440400883932652152_54428260.jpg

Το σηπτικό σοκ που πέρασε φέτος

Δεν ήταν η λευχαιμία όμως, το μοναδικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων. Έχοντας γίνει ήδη διάσημη χάρη στη σειρά Emily in Paris του Netflix, υπέστη άλλη μια αναποδιά όταν έπαθε σηψαιμία.

Η ασθένειά της ήρθε ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον σύντροφό της και συμπρωταγωνιστή της στη σειρά, Πολ, ο οποίος υποδύεται τον Νικολά ντε Λεόν, με την ίδια να μεταφέρεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Ντουμπάι για θεραπεία. Αναφερόμενη στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην ανάρρωσή της η παρουσία του συντρόφου της, είπε: «Αισθάνομαι τυχερή, πραγματικά. Ήταν ένα είδος θαύματος το πώς ανάρρωσα. Δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα χωρίς αυτόν. Όλοι οι άλλοι ήταν στην άλλη άκρη του κόσμου».

Διαβάστε επίσης:

8 σειρές που αξίζει να δεις αν λατρεύεις το «Emily in Paris»

11 locations του Emily in Paris που μπορείς να επισκεφθείς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved