Αλέν Ντελόν: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία – Εικόνες από το τελευταίο «αντίο»
2019 Kurt Krieger/Getty Images
Hollywood

Αλέν Ντελόν: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία – Εικόνες από το τελευταίο «αντίο»

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου (24-08) έγινε η κηδεία του Αλέν Ντελόν σε μια αυστηρά ιδιωτική τελετή, όπως άλλωστε επιθυμούσε, στο παρεκκλήσι της κατοικίας του στο Ντουσί.

Σύμφωνα με τα Γαλλικά Μέσα στην τελετή παρέστησαν περίπου 40 άτομα, συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι είχαν προσκληθεί, με αυστηρά κριτήρια, από τα τρία του παιδιά.

Αλέν Ντελόν: Κατακραυγή για την επιθυμία του να θανατωθεί ο σκύλος του ώστε να ταφούν αγκαλιά

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πολ Μπελμοντό, γιος του αγαπημένου φίλου και «άσπονδου ανταγωνιστή» του Ντελόν επί σκηνής, του Ζαν Πολ Μπελμοντό.

delon-(2).jpg

Σύμφωνα με το AFP, τα δύο αδέρφια - το ένα γεννήθηκε το 1964 από τον γάμο του Γάλλου ηθοποιού με την Νάταλι Ντελόν και το άλλο το 1994 από τη σχέση του με τη Rosalie van Breemen - συναντήθηκαν με θαυμαστές του Αλέν Ντελόν στις πύλες της ιδιωτικής κατοικίας, λίγο πριν από την κηδεία.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές έξω από το κτήμα του αξέχαστου ηθοποιού. Δεκάδες θαυμαστές του είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί στην είσοδο του κτήματος αφήνοντας λουλούδια, μηνύματα, ακόμα και προσωπικά ενθύμια.

Η βετεράνος ηθοποιός Claudia Cardinale, 86 ετών, που πρωταγωνίστησε δίπλα στον Αλέν Ντελόν στο «The Leopard», ήταν πολύ λυπημένη για να παραστεί σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της που μίλησε στο AFP.

«Μου ζητούν να εκφράσω με λέξεις τη θλίψη, αλλά η θλίψη είναι πολύ έντονη», είπε χαρακτηριστικά μετά τον θάνατο του Αλέν Ντελόν.

Το τελευταίο μήνυμα του - Αυτό που ήθελε να γράψουν τα ΜΜΕ όταν πεθάνει!

Όταν τον ρώτησε η Γιαπωνέζα δημοσιογράφος, τι θέλει να γράψουν τα ΜΜΕ, όταν εκείνος κάποια στιγμή φύγει από τη ζωή, είπε, “Πέθανε ο Σαμουράι” προκαλώντας συγκίνηση και ακόμη μεγαλύτερα αισθήματα αγάπης σε όλους.

Αλέν Ντελόν: Το τελευταίο μήνυμα του - Αυτό που ήθελε να γράψουν τα ΜΜΕ όταν πεθάνει!

Αλέν Ντελόν: Τα σπάνια στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, το μακρινό 1998

Ραγίζει καρδιές η Κάρλα Μπρούνι για τον Ντελόν: «Εκεί πάνω θα βρεις τη Ναταλί, τη Μιρέιγ & τη Ρόμι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved