Κλούνει και Πιτ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας - Με τη νέα του σύντροφο ο Μπραντ
Hollywood

Κλούνει και Πιτ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας - Με τη νέα του σύντροφο ο Μπραντ

Πρεμιέρα έκανε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η νέα ταινία του Τζορτζ Κλούνει και του Μπραντ Πιτ με τίτλο «Wolfs». Η ταινία προβλήθηκε εκτός διαγωνιστικού μέρους του Φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει ως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά ενώ οι δυο τους κατάφεραν να γίνουν viral στα social media, ξετρελαίνοντας τις fans ανά τον κόσμο.

Η Αμάλ Αλαμουντίν συνόδευσε τον σύζυγο της Τζορτζ Κλούνει κι έκλεψε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά. Μάλιστα, το ζευγάρι βοήθησε έναν φωτογράφο που στραβοπάτησε κι έπεσε στο κόκκινο χαλί και η κίνηση αυτή σχολιάστηκε θετικά.

labiennale_1725237757_3447866664914275212_1960416790.jpg

Clooney - Pitt

labiennale

Ο Μπραντ Πιτ από την άλλη, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο, την 34χρονη επιχειρηματία Ines de Ramon, την ίδια ώρα που η πρώην σύζυγός του, Αντζελίνα Τζολί, είχε γίνει viral για τα αδυνατισμένα της χέρια στο ίδιο φεστιβάλ.

Αντζελίνα Τζολί: Θέμα συζήτησης στα ξένα Μέσα τα αδυνατισμένα χέρια της στο Φεστιβάλ Βενετίας

https://www.instagram.com/reel/C_ZDQRJtLpA/

Η ταινία «Wolfs» διαπραγματεύεται την ιστορία δύο εγκληματιών που αναλαμβάνουν κατά λάθος το ίδιο έγκλημα και αναγκάζονται να συνεργαστούν, με αποτέλεσμα η αποστολή τους σύντομα να βγει εκτός ελέγχου.

labiennale_1725237757_3447866665241621393_1960416790.jpg

Οι fans ήθελαν selfies.

labiennale

Οι δυο φίλοι και συμπρωταγωνιστές έκαναν χιούμορ όταν ρωτήθηκαν για την συνεργασία τους ξανά μετά από τόσα χρόνια. Αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι η ταινία τους δεν θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες αλλά σε πλατφόρμα.

«Πιστεύω ότι πάντα θα βλέπουμε ρομαντικά την προβολή στις αίθουσες. Όμως, μου αρέσει και η ύπαρξη των διαδικτυακών προβολών γιατί βλέπουμε περισσότερες ταινίες, βλέπουμε περισσότερα ταλέντα, τις βλέπουν περισσότεροι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπραντ Πιτ.

https://www.instagram.com/reel/C_ZSTxTokC4/


Διαβάστε επίσης:

Η «σκοτεινή» πλευρά της Τζολί-Πρώην σωματοφύλακας αποκαλύπτει την αλήθεια για τη διαμάχη με τον Πιτ

Μπραντ Πιτ: Τα παιδιά του αρνούνται το επίθετό του - Γιατί δε θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του;

Pitt-Jolie: Ο σωματοφύλακάς τους δίνει πικάντικες λεπτομέρειες της σχέσης τους πριν από το διαζύγιο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved