Αντέλ: Απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Hollywood

Αντέλ: Απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι

Η Αντέλ έχει πάρει την απόφασή της να μείνει μακριά από το τραγούδι για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Η ίδια ανακοίνωσε στο κοινό με δάκρυα στα μάτια την απόφασή της. «Μετά από αυτό, δε θα σας δω για ένα απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κρατήσω αγαπημένους στην καρδιά μου για όλο αυτό το διάστημα του διαλείμματος μου».

Αποκλειστικό: Το gossip-tv στις συναυλίες της Adele-Τα ρεκόρ, το οικονομικό αποτύπωμα & το διάλειμμα

Οι συνεργάτες της έσπευσαν να προσπαθήσουν να της αλλάξουν γνώμη, προσφέροντάς της πολλά εκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσει την περιοδεία της. Η Αντέλ όμως αρνήθηκε.

Η 36χρονη τραγουδίστρια έχει ακόμη κάποιες εκκρεμότητες στο Λας Βέγκας, αλλά μετά από αυτό, δε σκοπεύει να συνεχίσει στη μουσική βιομηχανία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η απόφασή της φαίνεται να είναι οριστική, γράφουν τα πρακτορεία, μιας και το συμβόλαιο που της προτάθηκε θα την έκανε πλουσιότερη κατά 200 εκατ. Δολάρια.

adele-6.jpg

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια δήλωσε στο γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ZDF: «Το ρεζερβουάρ μου είναι αρκετά άδειο, επειδή βρίσκομαι στη σκηνή κάθε Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας. Δεν έχω καθόλου σχέδια για νέα μουσική, καθόλου».

«Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από αυτό και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, μόνο για λίγο καιρό» είπε.

Adele: Ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι σταματά το τραγούδι - Δεν ξέρω πόσο θα λείψω...

Adele: Αποκάλυψε δημόσια τον αρραβώνα της με τον Ριτς Πολ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved